Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam przyszedł do mnie mail i dzwoniła pani z firmy intrum.
mam dlug na Allegro który wynosi 291zl.
a z firmy intrum przyszedł mail ze mam dlug 298zl przelew już poszedł na ich konto.
nie wiem czy nie zostałem oszukany skoro na Allegro pokazuje 291zl a oni każą mi zapłacić 298.
proszę o szybką odpowiedz i pomoc.
dodam tylko ze przelew już został wysłany
Zapłać tyle ile masz tu: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/rachunki/rozliczenia-z-allegro
Tylko ja już wysłałem im przelew tam do intrum na te 298 to Allegro dostanie ta kwotę czy jak?
Jak miałeś dług i oni ściągają wierzytelności twoje względem Allegro to tak będzie.
Bo nie wchodziłem długo na konto Allegro a miałem ten dług to jak im to wpłaciłem do intrum do tej firmy to jus jestem tak jakby czysty nie musze się o nic już martwić tak?
bo nie chce mi się za bardzo latać po sadach o jakieś 300zl z Allegro.
Bo oni chyba przejmują dług jak się długi czas nie spłaca na Allegro nie?
Bo dzwonili do mnie już 3 razy i postanowiłem ze wpłacę im te pieniądze ale nie wiem czy mnie nie oszukali i nie wiem czy Allegro dostanie te pieniądze
Z czegoś musza żyć, więc pewnie +7zł za windykację.
@hubertosa45 sprawdziłam i Twoje zadłużenie zostało przekazane do firmy Intrum. Firma windykacyjna ma 7 dni roboczych na przekazanie nam wpłaconych środków. Po ich przekazaniu wyślemy do Ciebie powiadomienie e-mailowe z podziękowaniem za uregulowanie rachunku. Kwota powinna wynosić 291,06 zł być może dodatkowa opłata dotyczy odsetek naliczonych przez Intrum. Bardzo proszę poczekaj na rozliczenie i wiadomość e-mail od nas.
@hubertosa45 Firmy windykacyjne doliczaja do właściwej kwoty długu odsetki, tzw koszty obsługi długu i inne dopłaty. Z czegoś sie musza utrzymywać. Do Allegro trafi 291 zł, reszta zostaje w firmie.