anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak dodać własną markę firmy do allegro

MAMY ROZWIĄZANIE!
GlebokiSen
#9 Pomysłodawca#

Witam, prowadzę firmę i jesteśmy producentami artykułów tekstylnych. Przy wystawianiu ofert musze zaznaczać przy producencie opcjie inna. Jak dodać własną markę żebyśmy mogli ją wybierać z listy producentów. Dodałem już na Allegro Ads ale i tak nie pokazuje się na liście producentów. Jest to ważna kwestia dla Nas. Pozdrawiam @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
36 ODPOWIEDZI 36
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@GlebokiSen Aby dodać markę na listę podczas wystawiania oferty, podaj mi proszę nazwę marki, kategorie, w których miałaby zostać dodana (pełne ścieżki kategorii) oraz przykładowy kod EAN dla tej marki. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
rg_systemx
#7 Wielbiciel#

@w_kiwi Hej! Ja w takiej samej sprawie. Chciałbym aby moja marka znalazła się na liście marek. Jak mam to zrobić? @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
Topify
#2 Obserwator#

Witam, jak mogę przesłać Państwu informacje? @w_kiwi 

oznacz moderatorów
rg_systemx
#7 Wielbiciel#

@Topify  Jeżeli to nie problem to prosze na maila picto.center@gmail.com Z góry dziękuję 🙂

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@rg_systemx @Topify Możecie wskazać te informacje tutaj lub przesłać je na adres spolecznosc@allegro.pl. W wiadomości proszę również o dodanie linku do bieżącego wątku. 

@rg_systemx Jeśli potrzebujesz kontaktu mailowego z doradcą, możesz napisać do nas przez formularz. My (moderatorki) odpowiadamy wyłącznie na forum. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
SigurPL
#7 Wielbiciel#

Hej! Ja również prosiłabym o dodanie marki SIGUR.ME 

ścieżka kategorii:  Sport i turystyka —> Militaria —> Samoobrona

Przykładowy EAN: 5906952910341

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@SigurPL Dodaj, proszę numery kategorii do ostatniej ścieżki, które Cię interesują. Kategoria "samoobrana" ma jeszcze wiele podkategorii. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
SigurPL
#7 Wielbiciel#

Prawdę mówiąc sprzedaję wiele róznych produktów w kategorii samoobrona, ale jeśli mam wybrać i nie da się "być" wszędzie to koniecznie proszę o dodanie mnie do odstraszacze i alarmy, gazy **piiip**we i kubotany.

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@SigurPL Po prostu zawsze potrzebujemy wskazania dokładnie kategorii. Nigdy nie dodajemy marki do grup podkategorii. 

Skieruję prośbę o dodanie marki. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
SigurPL
#7 Wielbiciel#

Rozumiem, nie ma problemu. Bardzo dziękuję!!

oznacz moderatorów
wolskiwood
#2 Obserwator#

@w_kiwi Witam, czy jest możliwość dodania marki ?

Wolski Wood

do 

Sport i turystyka - sporty towarzyskie i rekreacja - jeździectwo

oznacz moderatorów
wolskiwood
#2 Obserwator#

dziecko - pokój dziecięcy- meble-półki

dziecko - pokój dziecięcy- meble- pojemniki na zabawki

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @wolskiwood. Proszę jeszcze o przykładowy EAN produktu danej marki lub link do strony internetowej/katalogu producenta.  

Marysia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Wally_dekoracje
#1 Nowicjusz#

@w_kiwi proszę o dodanie marki Wally dla tabliczek parkingowych z personalizowanym nadrukiem:

1. Firma i usługi - Przemysł - Odzież robocza i BHP - Artykuły BHP - Tablice i oznaczenia - Tablice
2. Dom i Ogród - Narzędzia - Odzież ochronna i robocza - Artykuły BHP - Tablice i oznaczenia - Tablice

dla EANów:
5905496917304
5905496917311
5905496917335
5905496917328

dziekuje!

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Wally_dekoracje zgłosiłam markę i wrócę z potwierdzeniem, gdy będzie ona dodana. 😊

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Wally_dekoracje przepraszam Cię, za czas oczekiwania na odpowiedź. Dostałam potwierdzenie, że marka jest już dodana. 😊

oznacz moderatorów
wedliniarstwo_pl
#7 Wielbiciel#

mogę prosic o dodanie producenta "Anepol" w działach:

1.

1. Allegro
  2. Supermarket
  3. Produkty spożywcze
  4. Przyprawy i zioła 

Przykładowy EAN 5907246120200 

oraz tutaj:

1. Allegro
  2. Supermarket
  3. Produkty spożywcze
  4. Mięso i wędliny
  5. Akcesoria i dodatki
  6. Jelita i osłonki

przykładowy EAN: 5907246120071

Wykupiłem EANy dopiero co więc można je sprawdzić na stronie GS1, na allegro jeszcze mi sie nie zaktualizowały i nie mogę dodawać produktów. Ile musze czekać? Pozdrawiam

oznacz moderatorów
wedliniarstwo_pl
#7 Wielbiciel#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_  Proszę looknijcie w moje też możecie dodać nazwę producenta? 

PS. Ile trzeba czekać, aż moje EANy się pojawią w waszym katalogu? Bo nadal ich nie widzę...

oznacz moderatorów