Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, prowadzę firmę i jesteśmy producentami artykułów tekstylnych. Przy wystawianiu ofert musze zaznaczać przy producencie opcjie inna. Jak dodać własną markę żebyśmy mogli ją wybierać z listy producentów. Dodałem już na Allegro Ads ale i tak nie pokazuje się na liście producentów. Jest to ważna kwestia dla Nas. Pozdrawiam @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@GlebokiSen Aby dodać markę na listę podczas wystawiania oferty, podaj mi proszę nazwę marki, kategorie, w których miałaby zostać dodana (pełne ścieżki kategorii) oraz przykładowy kod EAN dla tej marki.
@w_kiwi Hej! Ja w takiej samej sprawie. Chciałbym aby moja marka znalazła się na liście marek. Jak mam to zrobić? @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam, jak mogę przesłać Państwu informacje? @w_kiwi
@Topify Jeżeli to nie problem to prosze na maila picto.center@gmail.com Z góry dziękuję 🙂
@rg_systemx @Topify Możecie wskazać te informacje tutaj lub przesłać je na adres spolecznosc@allegro.pl. W wiadomości proszę również o dodanie linku do bieżącego wątku.
@rg_systemx Jeśli potrzebujesz kontaktu mailowego z doradcą, możesz napisać do nas przez formularz. My (moderatorki) odpowiadamy wyłącznie na forum. 🙂
Hej! Ja również prosiłabym o dodanie marki SIGUR.ME
ścieżka kategorii: Sport i turystyka —> Militaria —> Samoobrona
Przykładowy EAN: 5906952910341
@SigurPL Dodaj, proszę numery kategorii do ostatniej ścieżki, które Cię interesują. Kategoria "samoobrana" ma jeszcze wiele podkategorii.
Prawdę mówiąc sprzedaję wiele róznych produktów w kategorii samoobrona, ale jeśli mam wybrać i nie da się "być" wszędzie to koniecznie proszę o dodanie mnie do odstraszacze i alarmy, gazy **piiip**we i kubotany.
@SigurPL Po prostu zawsze potrzebujemy wskazania dokładnie kategorii. Nigdy nie dodajemy marki do grup podkategorii.
Skieruję prośbę o dodanie marki. 🙂
Rozumiem, nie ma problemu. Bardzo dziękuję!!
@w_kiwi Witam, czy jest możliwość dodania marki ?
Wolski Wood
do
Sport i turystyka - sporty towarzyskie i rekreacja - jeździectwo
dziecko - pokój dziecięcy- meble-półki
dziecko - pokój dziecięcy- meble- pojemniki na zabawki
Cześć, @wolskiwood. Proszę jeszcze o przykładowy EAN produktu danej marki lub link do strony internetowej/katalogu producenta.
@w_kiwi proszę o dodanie marki Wally dla tabliczek parkingowych z personalizowanym nadrukiem:
1. Firma i usługi - Przemysł - Odzież robocza i BHP - Artykuły BHP - Tablice i oznaczenia - Tablice
2. Dom i Ogród - Narzędzia - Odzież ochronna i robocza - Artykuły BHP - Tablice i oznaczenia - Tablice
dla EANów:
5905496917304
5905496917311
5905496917335
5905496917328
dziekuje!
@Wally_dekoracje zgłosiłam markę i wrócę z potwierdzeniem, gdy będzie ona dodana. 😊
@Wally_dekoracje przepraszam Cię, za czas oczekiwania na odpowiedź. Dostałam potwierdzenie, że marka jest już dodana. 😊
mogę prosic o dodanie producenta "Anepol" w działach:
1.
Przykładowy EAN 5907246120200
oraz tutaj:
przykładowy EAN: 5907246120071
Wykupiłem EANy dopiero co więc można je sprawdzić na stronie GS1, na allegro jeszcze mi sie nie zaktualizowały i nie mogę dodawać produktów. Ile musze czekać? Pozdrawiam
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Proszę looknijcie w moje też możecie dodać nazwę producenta?
PS. Ile trzeba czekać, aż moje EANy się pojawią w waszym katalogu? Bo nadal ich nie widzę...