Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Sprzedałem na fakturę drzwi do Audi a6 w idealnym stanie z idealnym lakierem . Po kilku dniach kupujący je zamontował i miał pretensje że odcień lakieru różni się względem jego drzwi i błotnika. Sprawa normalna inna partia lakieru i odcień inny mimo tego że kod lakieru taki sam. Chciał oddać drzwi argumentując że drzwi pochodzą z auta po spaleniu ( zadymione od wewnątrz ale do wytarcia) część niewidoczna okrywana tapicerką. Reklamacja odrzucona z braku podstaw. Niezadowolony klient otrzymuje kasę z allegro protekt a mi wystawił negatyw. Namówił dwiebinnevosoby które kliknęły do takiego samego Audi jakieś niedrogie części i te dwie osoby bez zwracania towaru bez żadnej dyskusji że mną wystawiają po negatywie . Ten kupujący od drzwi wysyła mi smsa przytaczając co napisałem SMS-em innemu kupującemu który też wystawił negatyw . Skąd się znają? Skąd wie że tamten też kupił u mnie ? Czyli dostałem trzy negatywy i zablokowano mi konto . Jak mam je anulować bo allegro mnie olało . Proponują abym rozmawiał z kupującymi aby cofnęli komentarz. Przecież to celowo zrobione aby mnie zablokować więc jak oni cofną komentarz? Kto mi Pomorze wotum temacie , bo sprzedaży nie poprawię bo jej nie mam. Co teraz ? Założyć prywatne konto ?
Do sądu, zapewne Allegro nie pomoże bo jak udowodnisz ze to sztuczne zakupy.
@ArmetCar przykro mi, ale decyzję w tej sprawie może podjąć tylko Dział bezpieczeństwa, kontynuuj proszę korespondencję e-mail w tej sprawie.