Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie : jak odzyskać dokonaną omyłkowo wpłatę na konto payU? Adres e-mail do payU?
@a-wasowski Pamiętaj tylko o tym, że "Wypłacaną kwotę pomniejszymy o opłatę manipulacyjną w wysokości 5% wielkości wpłacanej kwoty."😉
PS @_HolaOla_ czy wyżej nie powinno być przypadkiem "wypłacanej" (a nie "wpłacanej")?🤔 W sensie czy ktoś piszący artykuł pomocy nie zjadł litery?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Nie, wszystko jest ok, nie ma tutaj literówki.
@_HolaOla_ Czyli gdy ktoś wpłaci np. 1000 zł, ale wypłaci tylko 500 zł, to i tak potrąci mu 5% od tysiąca?😏
@Knowhere Dokładnie tak.
Przepraszam za pomyłkę. 5% opłaty manipulacyjnej liczymy od kwoty nadpłaty, o jaką wnioskuje użytkownik. Taką informację znajdziecie też w Załączniku nr 4 Regulaminu Allegro:
@_HolaOla_ Ostatnie pytanie: pod uwagę brana jest tylko ostatnia wpłata?
@Knowhere Każda wpłata jest taktowana indywidualnie. Jesteś pewnien, że to już ostatnie, ostanie?
@_HolaOla_ Pytam tylko teoretycznie, bo lubię wiedzieć, gdyż sam takiego błędu z wpłatą nigdy nie popełniłem i nie mam zamiaru😛
Czyli jak ktoś zrobi przykładowo 3 wpłaty po 500 (bo coś mu się pokiełbasi i ponowi o 2 razy za dużo), a następnie wypłaci 1000, to od jakiej kwoty zostanie naliczone te 5% opłaty manipulacyjnej?
Witam ponownie, sprawa wyjaśniona. System bankowy pospieszył się, uznał operację za niedokonaną, przerwał operację, a przelew poszedł.
@_HolaOla_ Zawołam Cię jeszcze raz, skoro już przypomniałem sobie o tym wątku😉
@Knowhere Edytowałam swoją wcześniejszą odpowiedź. Jeszcze raz Cię przepraszam za wprowadzenie w błąd.
@_HolaOla_ Czyli wychodzi na to, że w artykule pomocy jednak jest literówka?
@Knowhere Zdaje się, że osoba, która redagowała artykuł, założyła z góry, że kwota wypłaty równa się kwocie wpłaty. Zgłosiłam konieczność doprecyzowania tej informacji.
Tam nie ma żadnej literówki, wystarczy ruszyć głową. Wpłacona kwota to nadpłata. Kontekst o tym świadczy.