Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam Jestem zielony w tematach . Mam konto na A , ale jako firma , tylko kupuję . Chce coś sprzedać ale nie jako firma tylko privat . Napiszcie please tak prostym językiem dla takiego zielonego jak ja . Dziękuję i pozdrawiam .
@ankun2001 załóż sobie nowe konto prywatne.
Tylko tak , nie ma innej opcji sprzedaży na tym koncie co mam ?
@ankun2001 Sprzedając z konta firmowego, będą obowiązywać Cię prawa i obowiązki, jakie dotyczą firmy.
Sprzedając z konta firmowego, będą obowiązywać Cię prawa i obowiązki, jakie dotyczą firmy.
@w_kiwi zapominasz o pakiecie powitalnym allegro dla nowych firm - blokada konta, beneficjent rzeczywisty, zdjęcie towaru z własną facjatą i weryfikacja antyterrorystyczna w bankach, przelew za 1grosz
o czymś zapomniałem?
Załóż sobie nowe konto prywatne. Zweryfikuj konto do wypłat (bezpieczniej to zrobić przed sprzedażą). Licz się z kosztami rzędu co najmniej 20% bez promowań oraz tym iż przed sprzedażą nie poznasz pełnych kosztów sprzedaży (nie jesteś wróżką by wiedzieć jaka dostawę klient wybierze lub czy przysolą Ci jakieś szczególne dopłaty). Licz się z możliwością wywalenia monitora przez okno przy pierwszych próbach współpracy z cudnym katalogiem. Najlepiej przez tydzień przed próbą wystawienia pij na zmianę tylko meliskę z rumiankiem. I JUŻ MOŻESZ DZIAŁAĆ.
Ps. to nie żart...
- a Ty jesteś WIELKA ! Fantastyczna odpowiedź , pozdrawiam gorąco