anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wejść w listę licytujących?

Cineks82BRD
#7 Wielbiciel#

Witam. Mam podejrzenie że jedno z moich ogłoszeń licytuję oszust. Nazywa się
[edycja]. Czy mogliby państwo sprawdzić te konto, czy to jest zweryfikowane konto, mające już jakieś działania na swoim koncie (kupno/sprzedaż) Aukcja dotyczy sprzedaży zegarka Balticus i jest w formie licytacji. Obecnie właśnie ten kupujący złożył najwyższą ofertę. Niestety nie wiem jak znależć nr tej aukcji, wchodzę na stronę tej oferty ale tam nie ma nigdzie jej numeru. Tak samo kiedyś wiem że można było wejść w listę licytujących i kliknąć konkretnego licytującego wchodząc tym samym w jego profil, ale również w tej chwili nie wiem jak to zrobić. Możę państwo podpowiedzą. pozdrawiam

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Cineks82BRD Konto, które wskazałeś, istnieje od 2020 roku. Kupujący nie zdecydował się na nadanie mu własnej nazwy. Czy poza loginem coś jeszcze wzbudziło Twoje podejrzenia?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Cineks82BRD
#7 Wielbiciel#

Kupujący napisał do mnie dziwną wiadomość, niby ok ale jednak coś tam mnie zaniepokoiło coś.

No ale dobra skoro mówicie, że to konto istnieje od ok roku, to i pewnie są na nim inne transakcje, wiec pewnie jest wszystko ok

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Pewności to daje niewiele ,bo może być nieaktywne od dłuższego czasu aż nagle właściciel zapragnie się zabawić.Mam podobny problem niedawno u mnie też dwie klientki nakupiły w licytacjach towaru za kilka tysięcy złotych (w tym licytacje z wyróżnieniem za co nie dostanę zwrotu nawet po anulowaniu ofert) i póki co cisza .Niestety w aukcjach z licytacją kupujący ma aż 30 dni na opłacenie i trzeba czekać.

oznacz moderatorów