Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co prawda nie związane bezpośrednio z Allegro, ale z tym przybytkiem na którym piszę, czy ktoś wie, jak wyłączyć ten **piiip**ający popup, który za każdym razem mi wyskakuje, gdy wejdę w tą zakładkę? Udzieliłem odpowiedzi, drugi raz nie mogę, cokolwiek nie kliknę, po chwili znów się pojawia. Może by coś zrobić z tą irytującą przypadłością? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Jak na komputerze i korzystasz z przeglądarki Chrome - rozszerzenie Ukrywanie ankiety na Allegro Gadane
Wielkie dzięki kolego, na razie działa. Chrome na macOS Monterey.
U samego dołu AG, w stopce masz ustawienia plików cookie, daj zgody na wsio. Jak nie pomoże to trzeba czyścić coockie przeglądarki, znowu zgody i powinno działać.
Z mojego doświadczenia wynika, że na edge wyłączysz tak jak @serwis-texas pisze. Na lisku nie da się tego nigdy wyłączyć !!! Z rok roku temu moderatorzy twierdzili, ze problem dawno naprawiono. Nie prawda. W tym czasie nie tylko czyściłam ciasteczka na lisku ale nawet cały dysk wymieniałam i przeglądarki były na nowo ściągane...