anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wykluczyć ofertę z "Allegro Ceny"?

wicekdw
#12 Orędownik

Dlaczego z menu "Mój asortyment" zniknęła opcja wykluczenia oferty z porównywarki "Allegro ceny"? Widzę, że w przypadku konta prywatnego nigdzie nie ma takiej opcji. Czyżby to była kolejna zmiana na gorsze wprowadzona na siłę przez Allegro? Macie same "świetne" pomysły 😕 @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@wicekdw obecnie wyodrębniliśmy zakładkę [Allegro ceny], także zarządzanie nie jest już dostępne z poziomu zakładki [Mój asortyment]. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wicekdw
#12 Orędownik

@Syrena_zTProszę o przeczytanie mojego posta jeszcze raz, ze zrozumieniem. Napisałem, że używam konta prywatnego a z tego co widzę to "Allegro ceny" jest dostępne tylko dla konta firmowego. A więc pytam ponownie: jak mam wykluczyć swoją ofertę z "Allegro ceny" przy użyciu konta prywatnego? Jeszcze niedawno miałem taką możliwość ale niestety podejrzewam, że ktoś "genialny" w Allegro wpadł na kolejny "genialny" pomysł aby tą możliwość zlikwidować. Sorry ale u was zmiany nie dość, że są dosłownie co kilka dni to jeszcze zawsze na gorsze, nigdy nie pojawia się nic pomocnego tylko wręcz przeciwnie. Brawo dla zarządu Allegro za ten bałagan. Ręce opadają.

oznacz moderatorów