Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wszystkich pierwszy raz na allegro kliknąłem wybrać taryfę profesjonalną ale nacisnąłem taryfę ekspercką za 3000 zł co zrobić jak zmienić 3000 zł póki co nie mogę wymienić?
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ przykra sprawa.
@Shuga1 rozumiem, że masz na myśli Abonament? Możesz z niego zrezygnować w tej zakładce.
Odmówiłem, ale w Saldo bieżącym wiem, że muszę zapłacić 3000 zł, nie wybrałem tej taryfy, wybrał ją przez pomyłkę systemu, wybrałem taryfę profesjonalną
na tych zdjęciach widać jak wybieram taryfę profesjonalną i muszę ustawić taryfę ekspercką, proszę spojrzeć na czas
@Shuga1 wyjaśniam sprawę korekty za Abonament Expert, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź 🙂
dzięki, poczekam
przepraszam za moje pytanie, coś wiadomo?
@Shuga1 nie, jeszcze nie mam odpowiedzi, pewnie dopiero jutro ją dostanę. Ale nie martw się nie zdążyłeś skorzystać z tego abonamentu, więc korekta jest tutaj formalnością.
Dzień dobry, proszę zapytać o moje pytanie, są zmiany
Dzień dobry @Shuga1! Przypomniałam się w tej sprawie i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
Wielkie dzięki
@Shuga1 wracam z potwierdzeniem, że korekta została wykonana. Możesz to sprawdzić w tej zakładce 🙂
bardzo dziękuję za dobrą obsługę
@Shuga1 ja również dziękuję i polecamy się na przyszłość! 🙂
witam proszę o pomoc nie mogę przejść weryfikacji dokumentów pisze ze zdjęciem karty pobytu z obu stron a jestem cudzoziemcem i zarejestrowałem działalność na paszport bez wizy
Dzień dobry @Shuga1! Przekazałam Twoją sprawę do zespołu, który może to zweryfikować i poprosiłam o e-mailowy kontakt z Tobą, poczekaj proszę na naszą wiadomość.