Witam wszystkich pierwszy raz na allegro kliknąłem wybrać taryfę profesjonalną ale nacisnąłem taryfę ekspercką za 3000 zł co zrobić jak zmienić 3000 zł póki co nie mogę wymienić?
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ przykra sprawa.
@Shuga1 rozumiem, że masz na myśli Abonament? Możesz z niego zrezygnować w tej zakładce.
Odmówiłem, ale w Saldo bieżącym wiem, że muszę zapłacić 3000 zł, nie wybrałem tej taryfy, wybrał ją przez pomyłkę systemu, wybrałem taryfę profesjonalną
na tych zdjęciach widać jak wybieram taryfę profesjonalną i muszę ustawić taryfę ekspercką, proszę spojrzeć na czas
@Shuga1 wyjaśniam sprawę korekty za Abonament Expert, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź 🙂
dzięki, poczekam
przepraszam za moje pytanie, coś wiadomo?
@Shuga1 nie, jeszcze nie mam odpowiedzi, pewnie dopiero jutro ją dostanę. Ale nie martw się nie zdążyłeś skorzystać z tego abonamentu, więc korekta jest tutaj formalnością.
Dzień dobry, proszę zapytać o moje pytanie, są zmiany
Dzień dobry @Shuga1! Przypomniałam się w tej sprawie i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
Wielkie dzięki
@Shuga1 wracam z potwierdzeniem, że korekta została wykonana. Możesz to sprawdzić w tej zakładce 🙂
bardzo dziękuję za dobrą obsługę
@Shuga1 ja również dziękuję i polecamy się na przyszłość! 🙂
witam proszę o pomoc nie mogę przejść weryfikacji dokumentów pisze ze zdjęciem karty pobytu z obu stron a jestem cudzoziemcem i zarejestrowałem działalność na paszport bez wizy
Dzień dobry @Shuga1! Przekazałam Twoją sprawę do zespołu, który może to zweryfikować i poprosiłam o e-mailowy kontakt z Tobą, poczekaj proszę na naszą wiadomość.