Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@franiosklep To zależy od lokalizacji. Wysyłam artykuł na ten temat oraz stronę, gdzie znajdziesz szczegółowe informacje.
Wpisz tam kod pocztowy.
dziękuje bardzo, co mam zrobić jak nadałem w sobotę o godzinie 10:00 kurier nie odebrał z paczkomatu za co odjęto mi punkty w jakości sprzedaży ???
@franiosklep podaj numer zamówienia. Sprawdzę, czy możemy wykluczyć zamówienie.
to jest numer zamowienia 4eb2de51-11ea-11f0-ac4f-639ea24ab8fc
@franiosklep weryfikuję sprawę.
@Client:80340374 No właśnie, kiedyś było dużo informacji że to 12.00 ale na stronie gdzie można sprawdzić godziny graniczne nic o sobocie nie ma.
czekam 🙂
@franiosklep z tego co pamiętam to odbiory w soboty są dla firm i trzeba zgłosić taką potrzebę opiekunowi, z paczkomatów pewnie odbierają jak są przy okazji, nie kojarzę żeby to było gwarantowane ale dopytajmy u źródła @InPost
Przesyłki umieszczone w Paczkomacie w piątek po godzinie granicznej, traktowane są jako nadane w następnym dniu roboczym (czyli w poniedziałek).
Oczywiście można mieć indywidualnie ustalone godziny graniczne, ale to dotyczy tylko pojazdów kuriera, a nie nadania w maszynie czy punkcie.
@franiosklep zamówienie zostało wykluczone.
@N_Nitka28 a co z nadaniami paczkomatem InPost w soboty?
Czy obowiązują godziny graniczne dla nadań jak w ciągu tygodnia? Czy Allegro ma podpisaną umowę z InPost, że przesyłki nadane w sobotę do godziny granicznej zostaną w sobotę odebrane przez kuriera?
@ja_Nitka musisz chyba taki odbiór zamówić, to dotyczy odbiorów ze sklepów, magazynów itp. 🙂