Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
codziennie wchodzę i śledze a tu znowu niespodzianka nastepna niespodzianka , nic nie wyrozniam a somo wskakuje mi i nalicza oplaty nie chcę wyrożnien . Prosze zwrócić mi zabrane opłaty .
Co to za nowy "cud" ,można to jakoś wyjaśnić? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cudów nie ma, coś gdzieś kliknąłeś i wyraziłeś zgodę. Może panie moderatorki podpowiedzą .
@tubiski poproszę o potwierdzenie czy chodzi o wyróżnienia ofert o numerach 12391381523 oraz 12391381564?
ta pierwsza tak a druga 12391381565 chyba bo sama nic nie dodawałam do wyróżnienia oprócz tych w pakiecie powitalnym i tyle ,reszte nie wiem czemu mi się uaktywnia , nic nie dodaje , a jeszcze jedna od allego ale sprawdzałam nie pobrano za wyroznienie. Czyli dwa razy , dzien wczesniej wchodzilam i byla tylko ta z allegro za 0 zł a dzis bum znowu 19 zł
@tubiski te opłaty naliczają się cyklicznie i promowanie nie było wyłączone, już je wyłączyłam, jeszcze poproszę Cię o cierpliwość, bo wysłałam prośbę o korektę opłat na Twoim rachunku. Wrócę z potwierdzeniem, gdy otrzymam odpowiedź 🙂
@tubiski i wracam z potwierdzeniem, że korekty opłat zostały wykonane 🙂
Bardzo dziękuję . Pozdrawiam