anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jakość mojej sprzedaży -240 punktów

MAMY ROZWIĄZANIE!
kapl123
#7 Wielbiciel#

Cześć, próbuje zrozumieć politykę i system allegro i głowa mi pęka. Mam od niedawna sprzedaż na portalu allegro. Udało się sprzedać pierwszy produkt (który nomen omen był promowany i podpijany codziennie) i została wykonana wysyłka w ciągu 1 dnia. Po czym allegro zrobiło nam -240 punktów !!!!!!!! WTF !!!!!! przesyłkę sami nadaliśmy przez aplikacje InPostu, dodaliśmy numer listu przewozowego do zamówienia a finalnie dostaliśmy -240 pkt. Jestem załamany bo allegro nie ma żadnego chatu z pracownikiem jakiejkolwiek pomocy po stronie allegro totalny brak !!!! czy ktoś z Państwa jest wstanie pomóc ? 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@kapl123 sprawdziłam wyniki jakości Twojej sprzedaży i -240 punktów odjęliśmy za wskaźnik "wysyłka w terminie". Masz tylko jedno zrealizowane zamówienie, dlatego tych punktów odjęliśmy tak wiele, ale widzę, że paczkę nadałaś w terminie, a opóźnienie wynika z winy przewoźnika.  Poprosiłam już o usunięcie tego wyniku z Twoich statystyk, więc na ten moment nie musisz nic więcej robić. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
kapl123
#7 Wielbiciel#

Dziękuje 

oznacz moderatorów
kapl123
#7 Wielbiciel#

Kiedy mogę spodziewać się poprawy wyników, czy za każdym razem gdy nadaje sam przesyłkę przez aplikacje przewoźnika będę musiał pisać o poprawę wyników ?

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kapl123 muszę poprosić Cię jeszcze o cierpliwość, jeszcze nie otrzymałyśmy odpowiedzi w sprawie wykluczenia. Jeśli przesyłki nadajesz przez Manager paczek i importujesz dane zamówień z Allegro, to otrzymujemy statusy przesyłek. 
Wyjaśniamy, dlaczego tutaj to nie zadziałało, więc wrócimy z informacjami i to pozwoli ustalić jak nadawać paczki w przyszłości, abyś nie miał odejmowanych punktów.  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
kapl123
#7 Wielbiciel#

Przesyłki nadaje przez aplikacje InPost, wpisując ręcznie dane i po opłaceniu przesyłki dodaje numer przesyłki do danego zamówienia. Proszę również o informacje co z wykupionym wyróżnieniem i promowaniem danego ogłoszenia. Przez to iż poziom mojej jakości spadł tak nisko moje ogłoszenie jest dosłownie nie widoczne mimo wykupionych dodatkowych usług które miały podbijać. 

oznacz moderatorów