Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry,
Mam ostatnio duży problem z BOK i problemy zgłaszane przez pomoc dla sprzedawców
Zaczęło się od tego, że nie mogłem zrealizować wysyłki SMART bo miejsce z którego miał być odbiór niby nie było obsługiwane przez kuriera co było dziwne bo adresy były dodane w systemie i miałem opcję wysyłek SMART, dopiero po interwencji Delivery Experience problem udało się rozwiązać.
Natomiast w ciągu ostatnich dni moja jakość sprzedaży z Super spadła do Dobra bo kurierzy zamawiani przez Allegro nie odbierali przesyłek mimo gotowego towaru - zrobiłem zgłoszenie, ale widząc ostatnie podejście BOK do czytania zgłoszeń dokładnie i ze zrozumieniem podejrzewam, że odmówią pozytywnego rozwiązania sprawy.
Chodzi o zgłoszenie numer: 53202166
Ponadto na te same przypadki złożyłem reklamację w ramach Allegro Delivery numer reklamacji 53201868 - ponieważ nie dość, że moja jakość spadła wg systemu ocen to jeszcze poniosę pełen wymiar kosztów na co się nie zgadzam.
Prośba o pomoc w rozwiązaniu tej sprawy
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Aquarolgro zweryfikowałam Twoją sprawę i zapisałam zamówienia do wykluczenia, jutro wynik jakości będzie przeliczony.
Tego zamówienia nie możemy na ten moment wykluczyć, sprawa jest wyjaśniana oddzielnie - 01c76980-5600-11f0-bc55-0be4377bd1f1