anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jakość sprzedaży - spadek punktów

szafagabu
#7 Wielbiciel#

@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Dzień dobry,

• Proszę o wyjaśnienie dlaczego zostały mi obniżone punkty za jakość sprzedaży. Pomimo że od 14dni nie mam żadnego zapytania zostało mi zabrane punkty w obszarach "terminowe odpowiedzi" -40pkt i "średni czas odpowiedzi" -100pkt. A dostałam punkty w obszarach "brak pytań od klientów" +40pkt i "brak wiadomości w dyskusjach" +15pkt.
  • Na każde z zapytań odpowiedziałam przez ostanie 30dni. Proszę o sprawdzenie gdyż obniża mi to poziom w dniu dzisiejszym do dobrego.
oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@szafagabu nie ma pytań, nie ma szybkich odpowiedzi, nie ma punktów, proste

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@szafagabu Zweryfikuję sprawę i wrócę z odpowiedzią. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

szafagabu
#7 Wielbiciel#

Będę wdzięczna. Będę oczekiwać na wyjaśnienie.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@szafagabu wracam z informacją. Nie ma tu błędu — nie masz pytań, więc nie dostałaś za to punktów. Dostałaś punkty w sekcjach "Brak pytań od klientów" oraz "brak wiadomości w dyskusjach" zgodnie z tym artykułem.

Jeśli chcesz znać więcej szczegółów, możesz skontaktować się z nami również przez formularz.

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

Widzisz @N_Nitka28 ja zweryfikowałem, tę sprawę 3 godziny wcześniej 😋

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@szafagabu Taki to już paradoks na Allegro, że bezproblemowi sprzedawcy są trzepani rózgą po zadku. Jedyny sposób na to, to przestać zaglądać do zakładki "jakość sprzedaży" 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów