anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jakośc sprzedaży

franiosklep
#8 Zapaleniec#

Pomimo szybkich wysyłek paczek minusują  mi się punkty w jakośći sprzedaży....

proszę o pomoc!!! 🙂

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

mdrogeria
#21 Demiurg#

mi też 

mdrogeria_0-1737123733477.png

oznacz moderatorów

franiosklep
#8 Zapaleniec#

czy ktoś starał się Tobie pomóc?

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@franiosklep Weryfikuję sprawę. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

franiosklep
#8 Zapaleniec#

dziękuje bardzo. 🙂

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@franiosklep nic nie zrobisz , leci Ci % w obszarze ,, szybka wysyłka ,, , nie Masz na to wpływu 

oznacz moderatorów

franiosklep
#8 Zapaleniec#

myślę, że czymś jest to spowodowane. Chodzi mi raczej o znalezienie przyczyny by tak nie działo się dalej, pozdrawiam

oznacz moderatorów

Elektron5
#9 Pomysłodawca#

Żeby się nie działo nadawaj paczki w 30min, czyi w takim czasie wrzucaj do automatu lub najlepiej jakby kurier na ganku czekał. To nowe wytyczne allegro. Ktoś zamówi coś między 14-24 i nie nadasz tego samego dnia to ci leci, tyle. Allegro oszalało z parametrem procent nadań tego samego dnia. Niektórzy ze względu na rejon nawet nie mogą nadawać w ten sam dzień, ale oni mają to głęboko. Czy mieszkasz w lesie, czy w aglomeracji masz te same reguły i procenty. 

oznacz moderatorów

SZENDLUKAS
#8 Zapaleniec#

Dokładnie, możesz sobie zobaczyć mój wczorajszy post, dotyczył tego samego problemu. Poza tym nie dość, że chora prowizja to trzeba płacić za to, że ktoś ma smart, to jeszcze najlepiej zamawiać podjazd kuriera za kilka zł, żeby nadać paczkę, bo paczkomat często jest zapchany na co nie ma się wpływu. Za to straciłem super sprzedawcę.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@franiosklep wejdź sobie tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/jakosc-sprzedazy

następnie kliknij  POBIERZ RAPORT i już będziesz wiedział za co i ile punktów

oznacz moderatorów