Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pomimo szybkich wysyłek paczek minusują mi się punkty w jakośći sprzedaży....
proszę o pomoc!!! 🙂
mi też
czy ktoś starał się Tobie pomóc?
@franiosklep Weryfikuję sprawę.
dziękuje bardzo. 🙂
@franiosklep nic nie zrobisz , leci Ci % w obszarze ,, szybka wysyłka ,, , nie Masz na to wpływu
myślę, że czymś jest to spowodowane. Chodzi mi raczej o znalezienie przyczyny by tak nie działo się dalej, pozdrawiam
Żeby się nie działo nadawaj paczki w 30min, czyi w takim czasie wrzucaj do automatu lub najlepiej jakby kurier na ganku czekał. To nowe wytyczne allegro. Ktoś zamówi coś między 14-24 i nie nadasz tego samego dnia to ci leci, tyle. Allegro oszalało z parametrem procent nadań tego samego dnia. Niektórzy ze względu na rejon nawet nie mogą nadawać w ten sam dzień, ale oni mają to głęboko. Czy mieszkasz w lesie, czy w aglomeracji masz te same reguły i procenty.
Dokładnie, możesz sobie zobaczyć mój wczorajszy post, dotyczył tego samego problemu. Poza tym nie dość, że chora prowizja to trzeba płacić za to, że ktoś ma smart, to jeszcze najlepiej zamawiać podjazd kuriera za kilka zł, żeby nadać paczkę, bo paczkomat często jest zapchany na co nie ma się wpływu. Za to straciłem super sprzedawcę.
@franiosklep wejdź sobie tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/jakosc-sprzedazy
następnie kliknij POBIERZ RAPORT i już będziesz wiedział za co i ile punktów