anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Karta 800 zł Alior Bank

wertikal1986
#7 Wielbiciel#

Witam, mój poprzedni post został zamknięty bez możliwości wyjaśnień. założyłam konto na początku lutego 5/02 lecz do tej pory nie otrzymałam obiecanego kodu 800 zł za otwarcie konta w Alior Bank. Jak długo będę jeszcze czekać? Konto założone na login wergru123 jestem pewna że otwierałam konto na allegro z linku z banku, lecz jeżeli faktycznie pomyliła. Się i zapomniałam o linku co mogę teraz zrobić? Otworzyć nowe konto allegro i na nim zacząć sprzedawać. Proszę o ponowna weryfikację konta allegro.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

wertikal1986
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@wertikal1986 twój poprzedni post jest nadal widoczny i nie został w żaden sposób zamknięty. Poprosiłam o weryfikację konta, które wskazałaś i z naszych informacji wynika, że nie zostało zarejestrowane przez link. Dopytam o możliwość rejestracji nowego konta i wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wertikal1986
#7 Wielbiciel#

Super, dziękuję bardzo. Czekam w takim razie na jakieś informacje.

oznacz moderatorów

wertikal1986
#7 Wielbiciel#

?

oznacz moderatorów

wertikal1986
#7 Wielbiciel#

Chyba że mogę udowodnić to że mam link z Alior banku dla otwarcia konta allegro z promocją. 

oznacz moderatorów

wertikal1986
#7 Wielbiciel#

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_  dowiem się dziś czy można coś z tym kontem zrobić czy nie?

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@wertikal1986 na ten moment nie mam jeszcze dalszych informacji. Dopytuję o to. Dam znać jak tylko czegoś się dowiem. Proszę Cię o cierpliwość. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów