Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mój poprzedni post został zamknięty bez możliwości wyjaśnień. założyłam konto na początku lutego 5/02 lecz do tej pory nie otrzymałam obiecanego kodu 800 zł za otwarcie konta w Alior Bank. Jak długo będę jeszcze czekać? Konto założone na login wergru123 jestem pewna że otwierałam konto na allegro z linku z banku, lecz jeżeli faktycznie pomyliła. Się i zapomniałam o linku co mogę teraz zrobić? Otworzyć nowe konto allegro i na nim zacząć sprzedawać. Proszę o ponowna weryfikację konta allegro.
@wertikal1986 twój poprzedni post jest nadal widoczny i nie został w żaden sposób zamknięty. Poprosiłam o weryfikację konta, które wskazałaś i z naszych informacji wynika, że nie zostało zarejestrowane przez link. Dopytam o możliwość rejestracji nowego konta i wrócę do Ciebie z informacją.
Super, dziękuję bardzo. Czekam w takim razie na jakieś informacje.
?
Chyba że mogę udowodnić to że mam link z Alior banku dla otwarcia konta allegro z promocją.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ dowiem się dziś czy można coś z tym kontem zrobić czy nie?
@wertikal1986 na ten moment nie mam jeszcze dalszych informacji. Dopytuję o to. Dam znać jak tylko czegoś się dowiem. Proszę Cię o cierpliwość.