Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam założyłam konto na początku lutego lecz do tej pory nie otrzymałam obiecanego kodu 800 zł za otwarcie konta w Alior Bank. Jak długo będę jeszcze czekać?
@wertikal1986 Może pula nagród się już wyczerpała. W regulaminie promocji jest następujący zapis:
"Łączna wartość Kart Podarunkowych, przeznaczonych do przyznania Uczestnikom w Okresie trwania Promocji, wynosi 50.000 (pięćdziesiąt tysięcy) PLN. Organizator zastrzega sobie prawo do zwiększenia łącznej wartości Kart Podarunkowych według uznania. "
Nawet jeśli się wyczerpała to chyba powinno się poinformować o tym, a ja nie ma wogóle żadnej wiadomości.
Konto założone na login wergru123
@wertikal1986 to promocja Alior banku nie allegro
@Client:44052296 Organizatorem jest tu akurat Allegro.
Jak odebrać Prezent?
Znam ten regulamin.
@wertikal1986, widzę, że na wspomnianym przez Ciebie koncie pierwsza oferta została wystawiona 05.02, więc nie minęło jeszcze 30 dni, a po maksymalnie tylu dniach powinnaś otrzymać kod. Czy jesteś pewna, że kod NIP Twojej firmy nigdy nie był zarejestrowany w systemie Allegro? Jeśli tak i spełniasz wszystkie warunki promocji, to proszę Cię o cierpliwość, a gdyby po 30 dniach pojawił się jakiś problem, wróć do nas - postaramy się pomóc.
Tak nr NIP został nadany w dniu 03/02/2025 firma została dopiero założona. Ok poczekam do 30 dni . Dziękuję za odpowiedź.