Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry
mam dyskusje nierozwiązana ponieważ Allegro wypłaciło z protect. Natomiast klient nie odebrał produktu bo mu się spieszyło. Dyskusja nierozwiązana przez to ńie mogę odblokować konta. Wysłałem pismo do niego okazuje się, ze klient zginął w wypadku i nie żyje. Co mam zrobić teraz? Czy mam dostarczyć akt zgonu klienta do Allegro czy co?
Przykra sprawa. Skontaktuj się z działem bezpieczeństwa.
Dział bezpieczeństwa to ma skansen w mózgu jak groch o ścianę.
@X500_TOOLS Cześć, poproszę o numer zamówienia/ID dyskusji, a także informację, skąd informacja o wypadku klienta (i jeśli jest taka możliwość, to zrzut ekranu, który to potwierdzi).
Jeśli na zrzucie są dane wrażliwe, to prześlij je na spolecznosc@allegro.pl (i podaj link do tego wątku).
07535ad0-67dd-11ed-bba5-29ee260e4639
wysłałem list polecony został awizowany. Poczta Polska dała adnotacje ze adresat nie żyje.
Jeżeli zdjęcie adnotacji wystarczy to wysle
@X500_TOOLS Poproszę o dowód, ponieważ nie wprowadziłeś numeru listu przewozowego do systemu.
@mdrogeria @kostas11 @Ziolko39 jak zyje takiego kabaretu to tu jeszcze nie grali
To pewnie dlatego mu się spieszyło.
Nie zdążył 😓
@az1rael Był już podobny wątek
@Ziolko39 i jak sie skonczylo dzial bezpieczenstwa poprawil na beton zelbet czy laskawie odblokowali konto? Oni tam sa ekstremalnie niezyciowi
@az1rael Nie pamiętam > a nie będę szukał > nie kolekcjonuję wpisów jak niektórzy
Tez nie bede szukal ale liczylem ze moze pamietasz z ciekawosci skoro zapamietales ze cos podobnego bylo ja akurat takie ciekawostki zapamietuje wlasnie dlatego ze to sa bardzo niestandardowe cudawianki