Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient nie odbiera paczki za pobranie. Allegro nie chce udostępnić danych teleadresowych klienta, które są potrzebne do wysłania przedsądowego wezwania do zapłaty. Co dalej?
Udostępnią ale na wniosek Policji ,sam danych nie dostaniesz . Najlepiej nie udostępniać kłopotliwych form dostawy - za pobraniem oraz odbiorów osobistych.
tu policja nie ma nic do rzeczy, tylko przedsądowe wezwanie do zapłaty, a później e-sąd. Ale do tego trzeba danych teleadresowych kupującego które **piiip** nie chce udostępnić
"danych teleadresowych" - a nie wiesz, gdzie paczkę wysłałeś?
Dane "teleadresowe" masz w zamówieniu widoczne... chyba, ze nie chodzi o "dane teleadresowe"...
Dane teleadresowe masz dostępne w zamówieniu. Generalnie - to Twoja strata. Ja mam tak raz na 2 miesiące. Odpowiedź ostatniego klienta - "nie odebrałem przesyłki i nie mam zamiaru ponosić z tego powodu żadnych kosztów". Okazuje się, że towar zamawiał ojciec użytkownika, korzystając z jego konta i nie odebrał przesyłki. Użytkownik konta stwierdził, że to nie jego sprawa.
W/g mnie - serwis Allegro powinien zablokować takiemu użytkownikowi konto.
Dane teleadresowe masz dostępne w zamówieniu. Generalnie - to Twoja strata. Ja mam tak raz na 2 miesiące. Odpowiedź ostatniego klienta - "nie odebrałem przesyłki i nie mam zamiaru ponosić z tego powodu żadnych kosztów". Okazuje się, że towar zamawiał ojciec użytkownika, korzystając z jego konta i nie odebrał przesyłki. Użytkownik konta stwierdził, że to nie jego sprawa.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_