Kontakt do allegro

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Potrzebuję pilnie skontaktować się z pomocą allegro, pisałam już wczoraj na formularzu kontaktowym ale nikt nadal nie odpowiedział.
Chodzi o temat zwrotu dla klienta.
Czy mogę prosić o jakiś kontakt telefoniczny?
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@lawkaogrodowa W tej sytuacji wypełnij formularz jeszcze raz, ale wybierz sposób kontaktu "umów rozmowę".
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Nie widzę opcji umów rozmowę, proszę o instrukcje :).

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@lawkaogrodowa Opisz problem, a następnie kliknij "wybierz sposób kontaktu." Pokaże Ci się lista. Wybierz "zamów rozmowę telefoniczną" 🙂 Wysyłam zrzut.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Niestety nie mam tych opcji do wyboru, po kliknięciu wybierz sposób kontaktu od razu wysyła się wiadomość.
W takim razie może mi pomożesz. Zleciłam częściowy zwrot środków przez allegro do zamówienia klienta, na koncie nie było wystarczających środków, chcieliśmy wpłacić środki i była zlecona płatność ale nie została jednak opłacona. Dziś anulowałam zlecenie tej płatności, dodatkowo przy tym zwrocie zaznaczyłam dziś - decyzja zwrotowa-odmowa zwrotu środków (ponieważ kontaktowałam się z klientem i jednak nie chce zwracać części produktów). Status zwrotu cały czas jest jako zwrot wpłaty, mimo, że na maila dostałam potwierdzenie o anulowaniu zwrotu. Kiedy ten status się zmieni? Wcześniej po 24 godzinach tak się działo, gdy nie było wystarczających środków. Czy teraz trzeba zaczekać 24 h ale po anulowaniu zlecenia tej wpłaty na konto allegro? Proszę o informację. Chce mieć pewność, że ten zwrot nie będzie już widoczny na moim koncie allegro.
Nr zwrotu: 59Q5/2025

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@lawkaogrodowa Nie jest możliwe wysłanie wiadomości od razu- poza tym nie widzę żadnego zgłoszenia od Ciebie 😞
Skonsultuję Twoją sprawę z odpowiednim zespołem. Jak otrzymam informację, wrócę z odpowiedzią.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Ponowiłam jeszcze raz zapytanie, proszę zobaczyć.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@lawkaogrodowa Teraz widzę zgłoszenie. Otrzymałaś również już odpowiedź od doradcy 🙂
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Super, bardzo dziękuję za szybką odpowiedź i reakcję. Zespół na 6! 🙂