anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Konto zawieszone, weryfikacja, pilne

NajNajlepsze
#7 Wielbiciel

Witam,
Moje konto na Allegro zostało zawieszone w celu ponownej weryfikacji danych. Jestem nowym sprzedającym na Allegro, działam od kilu tygodni. 

Konto zawieszone zostało 14.08. po 9 rano. Godzinę później wysłałam (przez wskazany formularz) komplet dokumentów potrzebnych do weryfikacji, o które prosiliście. Konto do dzisiaj nie zostało odblokowane. Nie wiem czy powinnam dostać maila, że formularz doszedł? Był długi weekend zdaję sobie sprawę, że z uwagi na to weryfikacja może trwać dłużej, ale zaczynam mieć obawy czy moja odpowiedź dotarła. Bardzo proszę o sprawdzenie. 

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@NajNajlepsze Poprosiłam odpowiedni zespół o zajęcie się Twoją sprawą. Mam nadzieję, że wkrótce otrzymasz odpowiedź. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

NajNajlepsze
#7 Wielbiciel

Dziękuję Ci za odpowiedź. Nie dostałam jeszcze żadnej informacji od "odpowiedniego zespołu" w sprawie zawieszenia mojego konta. Wysyłając formularz pojawiła się informacja potwierdzająca, że został wysłany. Nie wiem czy powinnam dostać potwierdzenie wysłania formularza na maila, pierwszy raz mam taką sytuację (maila nie dostałam). Martwię się, bo już prawie tydzień minął od nałożonej blokady konta. 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@NajNajlepsze proszę o cierpliwość. Wiktoria poprosiła wczoraj odpowiedni zespół o zajęcie się Twoją sprawą.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów