anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

KSEF

kontaktD
#10 Popularyzator

Witam,

Czy nadal wrzucamy fakturę VAT w okienko w szczegółów  zamówienia , czy  klient pobiera ją z KSEF?

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Marzena

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kontaktD 

A co ma do tego Allegro, to nie ich sprawa. Ja na razie wrzucam, nie chcę dostać tysiąca email gdzie moja FV. Za jakiś czas zrobię testa i przestanę.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kontaktD ja nie wrzucam, luty - marzec wrzucałem kartkę do paczki że faktura w KSeF a od kwietnia zaznaczam że po za Allegro 🙂 tym bardziej że jest komunikat jak klient wejdzie w fakturę gdzie szukać 😄

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kostas11 

Kostas, mogę Cię prosić o rozwinięcie myśli. Jak wygląda taki komunikat, moje zakupy, mam ich bardzo mało mają dodane FV więc nie mogę tego zobaczyć :).

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@serwis-texas pewnie jak klikasz w fakturę w szczegółach masz coś takiego 🙂 a jak jest faktura załączona przez allegro to masz do pobrania 🙂

ksef.jpg

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kostas11 

Dzięki, znalazłem w salcesonie tego checka, kłopot taki że ja tam w ogóle nie wchodzę ale jeszcze raz dzięki 🙂

oznacz moderatorów

Client:28769449
#12 Orędownik

Ja wyłam i tu (w wiadomości) i w KSEF (oczywiście). U mnie to w zasadzie jedno kliknięcie, bo faktury generują sie automatycznie, a oszczędzam sobie gadania. 

Inną sprawą są klienci, którzy pod wysłaną fakturą piszą czemu im jej jeszcze nie wysłaliśmy, bo nie potrafią czytać 

oznacz moderatorów