anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mam problm z kurierem one

astronik2000
#8 Zapaleniec

Witam, nie mogę wygenerować etykiety Allegro one dostawa jutro. Czy to nowy przewoźnik ? wyświetla mi , że nie obsługuje mojego kodu pocztowego. Pierwszy raz coś takiego nam się wyświetliło. 

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@astronik2000 

Nowy? Gemini pisze że wystartowali w listopadzie 2021.

Użyłem najpierw Garwolin, tak jest napisane przy wysyłkach (jakiś akumulator 13982753041) 08-400 i on jest w strefie,

08-440 Gocław, jest poza.

Podajcie tu nr zamówienia

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

astronik2000
#8 Zapaleniec
oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@astronik2000 

Zamówienia, nie nr oferty.

oznacz moderatorów

astronik2000
#8 Zapaleniec

58a9ec70-b1c9-11f1-a566-6dc4705a9d30

oznacz moderatorów

astronik2000
#8 Zapaleniec

Czy można wyłączyć Allegro One

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @astronik2000, przekazałem prośbę o wyłączenie Allegro One.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

astronik2000
#8 Zapaleniec

Dziękuję. 

oznacz moderatorów

astronik2000
#8 Zapaleniec

Witam , mam problem z wysyłkami kurier one . Posiadamy na allegro dwa konta , do których przypisany jest ten sam adres. N_ a jednym koncie możemy zamawiać kuriera one a na drugim nie, ponieważ wyświetla się komunikat, że nie obsługuje tego kodu pocztowego. ????  

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@astronik2000 napisz proszę, na którym koncie możesz zamawiać podjazdy Kuriera One, a na którym występuje problem. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

astronik2000
#8 Zapaleniec

na astronik2000 mogę a na dom_ogrod_pl nie mogę

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@astronik2000 musimy doprecyzować, ponieważ widzę, że zgłaszałeś nam, że na koncie astronik200 nie możesz zamawiać podjazdów, co zgłosiliśmy i na tym koncie powinieneś mieć możliwość wyłączenia dostw tą metodą. Czy w międzyczasie kontaktowałeś się z zespołem One i jednak możesz nadawać przesyłki tą metodą? 
Pytam, ponieważ mogę zgłosić również konto dom_ogrod_pl z prośbą o wyłączenie. 

Monika
oznacz moderatorów

astronik2000
#8 Zapaleniec

Nie mogłem generować etykiet Kuriera One tak jak pisałem na koncie astronik2000, moderator napisał, że wyłączy kuriera one ale tak się nie stało i nadal zamówienia spływały z metodą wysyłki kurier one. Na drugi dzień od zgłoszenia problemów i nie wyłączeniu nam tej metody wysyłek spróbowaliśmy ponownie wygenerować etykietę i się udało. Udało się zamówić kuriera One , przyjechał i odebrał od nas paczki, natomiast na koncie dom_ogrod_pl nadal występuje ten problem i nie możemy wygenerować etykiety . Wyświetla się komunikat , że nie obsługujemy tego kodu pocztowego, ale astronika obsługuje a to jest ten sam adres. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@astronik2000 dziękuję za wyjaśnienie! Zgłosiłam problem na koncie dom_ogrod_pl. 
Wrócę z informacjami, gdy otrzymam odpowiedź. 

Monika
oznacz moderatorów

astronik2000
#8 Zapaleniec

Proszę o wyłączenie kuriera Allegro One na koncie dom_ogrod_pl ponieważ nadal nie mogę generować etykiet a zamówienia wpływają z tą metodą wysyłki . 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@astronik2000 działam w tej sprawie. Wyjaśniam, czy podobnie jak w przypadku drugiego konta, nie da się tej możliwości włączyć. 
Natomiast konto zostało juz zgłoszone do wyłączenia, jeśli zostanie to zaakceptowane będziesz mógł wyłączyć tę metodę dostawy. 

Monika
oznacz moderatorów