Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy działa wam wyświetlanie wykresów z wynikami sprzedaży (obrót, zamówienia, odsłony) w zakładce Moja Sprzedaż? U mnie od kilku dni kręci się kółko i nic nie wyświetla.
@DlaMistrzow_pl nie działa, wygląda na to, że nie tylko Inpost ma problemy. 😏
Może znów gdzieś serwery palą się...ze wstydu 😉
Najlepiej co trochę wprowadzać zmiany które utrudniają wszystkim korzystanie z portalu i jeszcze nie panować nad ich działaniem.
Może nie trzeba wszędzie zaglądać? A teraz wiem że u mnie też się kręci i nic nie wyświetla.
kółeczko się kręci kolejny dzień
@meduza @DlaMistrzow_pl @Nad_Pilica @konto zamknięte mamy więcej zgłoszeń dotyczących problemów z tą zakładką. Dodaję Wasze zgłoszenia i gdy tylko otrzymam informację w tym temacie, wrócę z nimi tutaj.
Również mam z tym problem. Od 5 dni nie wyświetlają się "Moje wyniki Allegro". Bardzo proszę o zgłoszenie problemu.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, czy fakt, że dane w "Moje wyniki na Allegro" w zakładkach "wizyty" i "zamówienia" nie zostały zaktualizowane i za wczoraj (10.04) wynoszą ZERO, ma wpływ na dzisiejszą zerową sprzedaż? Czy to wpływa na popularność ofert? Dodam, że sprzedaż była. Kiedy dane zostaną uzupełnione?
@AYA-PL Najprawdopodobniej jest to opóźnienie w przeliczeniu danych. Proszę, daj znać, czy problem dalej występuje. Jeśli tak, dodaj zrzut ekranu przedstawiający problem.
Zapewne trwa testowanie jak wzrośnie klikanie w ODWIEDŹ TRADE ANALYTICS
Ciekawe czy będą jakieś ulgi w abonamencie za brak pełnej funkcjonalności serwisu. 🤔 😁😁😁
@DlaMistrzow_pl @konto zamknięte @Szklane_Krosno @meduza @Nad_Pilica otrzymałam informację, że zostało to naprawione, dajcie proszę znać czy potwierdzacie i czy u Was działa?
Działa
@la_nika działa, ale może niech zrobią coś, żeby statystyki były lepsze. 😁
Działa, dziękuję.