Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy tylko u mnie zniknęła lewa belka w zakładce moje oferty ?
Jest jakiś sposób by to przywrócić ?
z góry dziekuje za odpowiedz
Widzę że nadal cisza w tym temacie.
Sprawdziłem to z pomocą DevTools na Chrome (aktualna wersja) i wygląda na to że nie jest to kwestia RWD dla konkretnej rozdzielczości ekranu.
Nie jest to też spowodowane przypisaniem ustawień do konta ponieważ na innym pc z inną rozdzielczością ekranu belka z lewej strony na tym samym koncie jest widoczna.
O co tu chodzi?
Support może się wypowie.
Beep ...
@konto zamknięte @Prestiqua Nowy wygląd w zakładce Moje Allegro jest już widoczny dla wszystkich użytkowników. Wyłączliśmy także możliwość przełączania się między poprzednim, a nowym wyglądem.
Nowy układ jest nieergonomiczny. Na szerszych ekranach nie da się pracować z tak szerokim widokiem zamówień. Przywróćcie stary widok bez kombinacji z ciasteczkami i resetowaniem przeglądarek.
Czy jest tu choćby jedna pozytywna opinia na temat nowego układu?
@_HolaOla_ u mnie ciągle jest widoczny stary widok.
@konto zamknięte Lepiej nie czyść przeglądarki! Też jeszcze jestem szczęśliwym posiadaczem starszej wersji 😄
@ do pozostałych: jeżeli korzystacie z wielu przeglądarek, sprawdźcie czy któraś z nich posiada jeszcze starszą wersję (o ile nie czyściliście wszystkich). U mnie firefox w oknie prywatnym jeszcze wyświetla lewy panel 💛
@DarkStoorM miałam już nową, ale po czyszczeniu wróciła stara 😁 na innych komputerach jest nowa.
@uEdka @Prestiqua Nowy wygląd w zakładce Moje Allegro jest już widoczny dla wszystkich użytkowników. Wyłączliśmy także możliwość przełączania się między poprzednim, a nowym wyglądem.
Czyli to jest rozwiązanie problemu?
Wyłączyć możliwość przywrócenia starego dobrego układu.
Zobaczcie ile wątków poza allegro jest na ten temat.
Ja rozumiem, że komuś się nudzi czy chce się wykazać i rodzą mu się w głowie takie **piiip**yczne pomysły z nowym wyglądem. OK, potestujcie (żeby nie było, że wynalazca tego pomysłu bierze pieniądze za free) byle nie za długo. A potem przywróćcie stary wygląd bo inaczej apteki zrobią dobry deal na sprzedaży środków uspokajających dla użyszkodnicków tego nowego wyglądu
Najlepiej by było gdyby pomysłodawca odpowiedział co nim kierowało podczas tworzenia tego designu.
Bo Pani moderator co nam może odpowiedzieć ?
Chyba po coś tam jest!!!
Żeby była jasność nie mam nic do Pani moderator.
Chcemy zwyczajnie żeby ktoś odpowiedział dlaczego taka zmiana została wprowadzona i co to ma dać nam użytkownikom.
Zmian nawigacji w Moim Allegro nie wprowadziliśmy dla zabawy, czy po to, aby Wam Sprzedającym utrudniać życie i działalność na Allegro. Wręcz przeciwnie, naszym celem było przede wszystkim wyeliminowanie problemów, które stary widok powodował. Nie mogę podać Wam niestety wszystkich szczegółów, ale główne komplikacje, które istniały w dotychczasowej formule to:
Podczas przygotowywania podobnych zamian, nie opieramy się na własnych przekonaniach, tylko konkretnych danych i badaniach, które przeprowadzamy zarówno ze Sprzedającymi, jak i Kupującymi. Rozumiem, że nowa wersja nie do końca przypadła Wam do gustu, ale każda zmiana na początku jest szokiem, bo burzy pewien ład, ale spróbujcie spojrzeć na nią pod kątem korzyści, jakie daje, a nie tylko niechęci i przywczajenia.
Tylko te wersje bawią się z nami w kotka i myszkę. Wskoczyła mi jakiś czas temu nowa wersja, w bólach zaczynałam się już do niej przyzwyczajać i nagle ni z gruszki ni z pietruszki wraca stara i póki co mam belkę znów po lewej stronie.
@Kaliope_Brzeg Rozumiem i sprawdzam, dlaczego tak się stało. Jak tylko dostanę odpowiedź, wrócę do Was z informacjami.
@_HolaOla_ Niestety dziś i u nas zmienił się wygląd, przez co tracę mnóstwo czasu na odnalezienie najczęściej używanych zakładek.
Jeśli nie ma możliwości powrotu do poprzedniego wyglądu to chociaż dodajcie pole "Ulubione" albo "Najczęściej używane" gdzie będzie można dodawać odnośniki do najczęściej używanych zakładek.
@www_szron_com_pl Zapraszam do zamieszczenia takiej sugestii na forum. Jeśli zyska poparcie, zostanie przekazana do działu odpowiedzialnego za wprowadzanie zmian w tym obszarze.
Czytam Twoja wypowiedź i nie wierzę w to co czytam...
Nowy układ jest do bani, dramat, nieporozumienie... i można tak negatywy w nieskończoność pisać....
Gdyby ktoś z Nami Sprzedającymi liczył była by opcja wyboru interfejsu...
Ja się szybko przyzwyczajam do nowego designu ale niestety ten jest totalnie nieintuicyjny i nieczytelny. Niby do wszystkiego można się przyzwyczaić ale tutaj wyraźnie twórca "płakał jak projektował". Zróbcie jakieś badanie, ankietę wśród użytkowników aby przekonać się czy rzeczywiście nastała dobra zmiana. Jak w poprzednich udoskonaleniach było dużo trafnych i wygodnych decyzji to tutaj korzyści (dla Sprzedających) nie widzę niestety żadnych.
Wiecie co w tym wszystkim jest najlepsze? Dzięki dynamicznej wyszukiwarce na koncie, cały panel jest tak naprawdę zbędny 🙂
Jeżeli jestem już w Moim Allegro i chcę wejść w dyskusje, nie wcale nie muszę klikać w Sprzedaż > Jakość Sprzedaży > Dyskusje z kupującymi.
Wystarczy klepnąć w wyszukiwarkę początek frazy i strzałeczką szybko wybrać 😉
Ja w ogóle nie korzystam z tego górnego panelu, dynamiczna wyszukiwarka całkowicie zastępuje ten panel. Czy to wejście w Faktury, rozliczenia czy jakieś inne opcje, przykładowo rabaty ilościowe. Do tego nie trzeba się przyzwyczajać, to tylko kwestia wpisania frazy i wybranie opcji.
Będąc z Wami całkowicie szczerym, dla mnie ta zmiana jest okej, ale tylko i wyłącznie dlatego, że jest wyszukiwarka, panel jest dla mnie zbędny. Bez wyszukiwarki za wszelką cenę starałbym się ogarnąć kolejne rozszerzenie w przeglądarce.