Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jesteśmy producentem drewnianych szkatułek i pudełek. Chcieliśmy utworzyć własną nazwę marki by choćby skorzystać w szybszy sposób skorzystać z wielowariantowości ofertowej.
Jak to zrobić?
@PinusUlanow Masz na myśli to, żeby np. móc w parametrach wybrać nazwę swojej marki? Mogę to dla Ciebie zgłosić. W tym celu potrzebuję, żebyś podał mi przykładowy kod EAN zarejestrowany na daną markę, a także numery podkategorii, w których marka ma być widoczna. 🙂
Dokładnie o to nam chodzi. Przepraszam, że z opóźnieniem odpowiadam ale temat rozpoczęliśmy teraz już na dobre, gdy porządnie zakatalogowaliśmy wszystkie produkty. przykładowy EAN to: 5902574660725. Kategorie naszych produktów to:
20272 |
20277 |
93838 |
105335 |
110196 |
110940 |
112730 |
112716 |
112734 |
126202 |
251009 |
251018 |
254139 |
54045 |
260600 |
261402 |
261604 |
319953 |
Bardzo byśmy prosili by nazwa naszej marki miała następującą nazwę: Pinus Sp.z o.o.
Bardzo dziękujemy 🙂
@PinusUlanow Sprawdziłam wskazany kod EAN i niestety nie ma uzupełnionych danych w bazie GS1. Abyśmy mogli dodać markę, proszę, abyś najpierw wypełnił informacje w katalogu GS1.
Rozumiem - uzupełnimy dane i wrócimy do Pani 🙂
Rozumiem że strona produktu to link docelowy to strony internetowej naszego sklepu z tym produktem?
Czy strona produktu jest koniecznie potrzebna ?
@PinusUlanow W przypadku pytań o wypełnianie formularzy na stronie GS1 proszę Cię o bezpośredni kontakt z obsługą GS1 Polska - tutaj znajdziesz szczegóły.
Dane załadowane - czy może Pani teraz wprowadzić do systemu Allegro nazwę naszej marki (Pinus Sp.z o.o.) ?
@PinusUlanow zgłoszę taką potrzebę. Proszę o chwilę cierpliwości.
czy coś wiadomo w tej sprawie?
Cześć, @PinusUlanow. Wartość ''Pinus'' została dodana do słownika parametru Marka.
a czy nie można nadać nazwy Pinus Sp.z o.o. __
Proszę jeszcze o informację, jak przy rejestracji własnej marki na Allegro, po nadaniu własnych kodów EAN, zastrzec sobie wyłączną dystrybucję tych produktów na platformie Allegro. Tzn. jako wyłączny dystrybutor danego produktu o danym kodzie EAN nikt inny nie będzie mógł sprzedawać tego produktu. Taka ochrona własnej marki, którą Allegro również będzie respektowało i reagowało na zgłoszenia przy naruszaniu tych zasad.