Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Nadawałam paczkę w małym foliopaku 4,08,25 przez DPD i miala byc dostarczona do punktu PICKUP. Dzisiaj wróciła z adnoitacja PACZKA NIE SPELNIA WYMOGÓW i nie rozumiem o co chodzi. Paczka jest malutka, wazy raptem niecałe 0,5kg i jest odpowiednio zabezpieczona,a klient mimo wszystko jej nie otrzymał. Ja też nie dostalam zadnej informacji, iz jest problem z jej nadaniem lub gabarytami, a na infolini rozmawia BOT i ludzi brak do kontaktu. Prosze o pomoc co może byc przyczyna zwrotu paczki i jak generowac etykiety allegro ponownie,zeby sytuacja się nie powtórzyła.
Pozdrawiam
afrodyta24
jeżeli zdefiniowałaś przy wysyłce złe wymiary to ie przejdzie dpd pickup koperta ma inne wymiary
niz koperta w dpd
po włączeniu ai do prezentowania wag towaru allegro zlekceważyło wymogi dpd odnośnie przesyłek - można nadać przez allegro przesyłkę, która nie spełnia wymagań dpd odnośnie wymiarów i wagi
wcześniejszy system allegro blokował złe dane
zdefiniowałam przy generowaniu listu wymiary paczki,a poszło w foliopaku...czyli tu zamieszanie jest. Pytanie czy wogóle nie mozna nadawac w foliopakach czy tylko wymiary im sie nie zgadzają