Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zalozylem swoje konto i podajac imie/nazwisko dałem pierwsze litery imienia i nazwiska.
sprzedałem ostatnio rzecz na allegrolokalnie i nie pozwala mi wyplacic, poniewaz mam za krótkie imie i nazwisko
czy jest szansa zmienic?
Właśnie ponosisz konsekwencje swojego działania, dane konta Allegro i konta bankowego muszą być takie same, Najpierw spróbuj zmienić nazwę(dane) na koncie Allegro: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
no dobra to będę czekał na odpowiedź supportu allegro 😕
@Client:97059836 Zamów tam rozmowę, wszystkiego dowiesz się od ręki.
@Client:97059836 Ale co chcesz zmienić? Nazwisko to tylko sąd może zmienić, a jeśli jesteś kobietą to w USC, ślub cie ratuje.
Allegro wypłaci pieniądze tej osobie którą zgłosiłeś rejestrując konto, jeżeli nazywasz się inaczej to nie masz szans na wypłątę.
Każdy by tak chciał jak ty, ja tez chciałbym żeby pieniądze sąsiada mi wypłacono, nazwisko może bym jakoś podpasował.
I imię i nazwisko - to wygląda tak-
Dajmy na to że w dowodzie mam Jan Kowalski a zakładałem konto i dałem w imieniu J i w nazwisku K
No to teraz może Cię czekać niełatwa droga do udowodnienia że Ty to Ty i to Twoje konto a nie jakiegoś innego „JK”
w sumie dzieki swietnej obsludze przez Pana Sebastiana udało mi się już to zmienic 😅 wystarczyło wysłac zdjęcie dowodu oraz podpisu 😄
🤗
John Kennedy 😏
Masz szczęście, nie będę już cytował przysłowia....