Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Nie jesteśmy w stanie wysłać zamówienia z Allegro Paczkomaty Inpost.
Pojawia się komunikat:
Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.
Numer zamówienia: dfcbab80-5da4-11ed-b454-ad149f6f0113
Co może być przyczyną?
Pozdrawiam
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Może początkiem wszystkich kłopotów jest to, że "Konfiguracja sprzedaży" się zresetowała (u mnie 0%).
Dostałam potwierdzenie, że problem został usunięty i obecnie narzędzie powinno już działać na każdym koncie.
Raz jeszcze przepraszamy za nieprawidłowości.
a co z informowaniem klientów? Już otrzymałam kilka wiadomości dlaczego paczki nie nadane i czy jutro będą?
@nat_not napisał(a):
Dostałam potwierdzenie, że problem został usunięty i obecnie narzędzie powinno już działać na każdym koncie.
Raz jeszcze przepraszamy za nieprawidłowości.
Rozumiem, że klienci zostali przez Was poinformowani, o tym, że jutro paczki do nich zostaną nadane?
Działa 🙂 Dziękuję za pomoc
Może początkiem wszystkich kłopotów jest to, że "Konfiguracja sprzedaży" się zresetowała (u mnie 0%). Ktoś o tym już pisał, że przychodzą maile:
U mnie nadal 0%, wydrukowałem z managera inPost-u, gdzie zauważyłem po 2 numery przesyłek dziś i 2 listopada. Za grugi oczywiście pobrało z salda jakie mam w inPost.
Dzisiaj znowu miałem kłopot z utworzeniem przesyłki do paczkomatu: "Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia. Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.". Po kilku próbach w końcu udało się. Ale okazało się, że utworzone są 3 przesyłki dla danego zamówienia. Proszę o info: Czy za wszystkie 3 zostanie pobrana opłata czy tylko za jedną, tę nadaną w paczkomacie? Pozdrawiam. zagrajtosam
@zagrajtosam, podasz numer tego zamówienia?
Zamówienie nr 149a9660-5f93-11ed-98fc-a50c7e200d5a
A co z brakiem przycisku drukowania etykiet? Nie mogę od wczoraj wieczora etykiet dpd wydrukwoać, bo przycisk zniknął.
Halo, Maju mr_oma , jesteś tam? Ponawiam pytanie: czy za wszystkie 3 przesyłki zostanie pobrana opłata czy tylko za jedną, tę nadaną w paczkomacie? Pozdrawiam. zagrajtosam
@zagrajtosam, opłata naliczana jest po nadaniu - jeśli InPost naliczy Ci taką opłatę, możesz poprosić o jej zwrot.
Prosimy o interwencje poniewaz za chwile upłynie czas do nadania One kurier oraz dpd. Skąd te błędy?
Brak przycisku "wydrukuj etykietę" do listów przewozowych dpd do których został zamówiony podjazd kuriera.
Listy generuję wieczorem i zamawiam kuriera, żeby w systemie miał że, ma paczkę do odbioru. Listy drukuję rano, przy drukowaniu paragonów.
Musiałam wygenerować drugą przesyłkę do zamówienia.
Czy zostaną mi naliczone dodatkowe koszty?
Czy koszt drugiej etykiety będzie w cenie jak bez "smart"?
Gdzie ewentualnie zgłaszać zwrot za dodatkowe koszty które są generowane przez błędy witryny allegro?
Pozdrawiam
Witam
Dzisiaj problem znowu się pojawił:
Dokładnie - to samo z dpd.
Dzień dobry
Mam pytanie dotyczące tej awarii, ponieważ informacje które były podane przez Allegro:
Przepraszamy za utrudnienia!
Zgodnie z tą deklaracją, wysyłka w terminie nie powinna ulec zmianie, niestety w moim sklepie z poziomu 100% spadło do 91% co jest nie zgodne z waszą deklaracją. Nie byłem w stanie w ten nieszczęsny poniedziałek przygotować żadnych etykiet (DPD/UPS) i wysłać paczek, zamówień złożonych w moim sklepie, a zamówień było sporo, ponieważ były od piątku popołudnia. Proszę o sprawdzenie i wyjaśnienie tej sytuacji.
pozdrawiam Andrzej
@A-G-SYSTEM Podaj proszę numery zamówień, których dotyczy ten problem.
Dzień dobry
Przykro mi, ale nie jestem w stanie wszystkich wymieniać, jest to około 100 zamówień i po prostu nie mam na to czasu, mam nadzieję że Pani to rozumie. Myślę że sprawdzanie tego jest w waszej gestii i wywiązanie się z własnej deklaracji.
pozdrawiam Andrzej