Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Czekam już ponad 10 dni na możliwość sprzedaży produktów, które podlegają pod program ochrony marek. Na moim koncie wciąż nie ma możliwości ich wystawienia. Również nie ma możliwości zaakceptowania regulaminu Ochrony Marek. Towar jest zakupiony od autoryzowanego przedstawiciela firmy, której produkty chcę sprzedawać. Ile czasu może zająć pełne aktywowanie konta?
Dzień dobry @Fit_Animals! Czy w tej zakładce nie masz możliwości potwierdzenia znajomości Warunków Ochrony Marek? Czy możesz podesłać zrzut ekranu z tej zakładki?
@Fit_Animals dziękuję! Działam w tej sprawie, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Pisze mi cały czas ,,Wygląda na to, że nie możesz sprzedawać produktów marek chronionych.Weryfikujemy Twoje konto. Jeśli korzystasz z konta firmowego, po weryfikacji znajdziesz tu możliwość włączenia do sprzedaży produktów marek chronionych. Konto już jest zweryfikowane wiec nie wiem czem nie moge tego zaakceptować i nie mam tego przycisku potwierdź.
Pozdrawiam
@ActivePlace zgłosiłam to, wrócę do Ciebie z informacjami, gdy otrzymam odpowiedź.
@ActivePlace @Fit_Animals otrzymałam informację, że problem został naprawiony, natomiast aktualizowana jest jeszcze możliwość potwierdzenia warunków dla konkretnych sprzedających. Czy możecie sprawdzić, czy macie już możliwość zaakceptowania warunków ochrony marek?
Niestety dalej nie mogę zaakceptować warunków ochrony marek.
@Fit-animals spróbuj się przelogować i wyczyścić pliki cookies.
Wylogowałem się. Usunąłem ciasteczka. Logowałem się na innych urządzeniach i ciągle to samo.
niestety również nie mam tej opcji jeszcze
@ActivePlace @Fit_Animals dziękuję za odpowiedzi. Wyjaśniam to!
Już działa. Dziekuje za pomoc.
Olej to same kary wystawiaj a jak cos to masz faktury