Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
nie mogę wystawić aukcji na Allegro lokalnie ( w zasadzie to nigdzie nie mogę wystawić)..
Uzupełniłam wszystkie obowiązkowe pola, a gdy chcę już wcisnąć opcję "wystaw przedmiot", to jest to pole całe na szaro i nie ma możliwości zrobienia kolejnego kroku..
Jaka może być tego przyczyna?
P.S. Dodam jeszcze, że nie dołączałam zdjęć do aukcji, ale to chyba akurat nie jest obowiązkowe.
Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam serdecznie
Masz w pełni aktywne konto? : @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Tak, mam w pełni aktywne konto.
@asiatynka spróbuj proszę skorzystać z innej przeglądarki, jeśli to pomoże wyczyść pamięć podręczną tej z której korzystasz. Jeśli nie, prześlij proszę do nas filmik z widocznym, całym ekranem na którym widoczne będzie co się dzieje. Tylko w ten sposób Dział techniczny może zweryfikować problem. Nagranie możesz przesłać na adres spolecznosc@allegro.pl.
Dobrze, spróbuję tak zrobić.
Jeśli to nie pomoże, to wyślę do Was filmik, bardzo dziękuję.
Witam ponownie,
próbowałam według poleceń i nadal to samo.
Wyślę może ten filmik, jak to wygląda..
@asiatynka otrzymałam od Ciebie zdjęcia, ale to niestety nie wystarczy, ponieważ musimy zobaczyć pełen ekran. Rozumiem, że do ogłoszenia dodajesz zdjęcia? Ostatni zrzut w przesłanej wiadomości e-mail wskazywał jakby to brak zdjęcia powodował problem.
Dziękuję pięknie za odpowiedź,
właśnie nie dodałam na tej aukcji zdjęć.
Czyli to jest powodem braku możliwości wystawienia aukcji?
@asiatynka Jeśli po dodaniu zdjęć problem nie ustąpi, daj znać. Najprawdopodobniej jednak właśnie brak zdjęcia blokuje wystawianie.
Dobrze, bardzo dziękuję za pomoc 😀
Niestety, ale dodałam zdjęcia i jest to samo..
Niezależnie od tego, czy próbuję wystawić przedmiot za pośrednictwem telefonu, czy laptopa..
Bardzo proszę o pomoc, bo naprawdę nie wiem co mam robić 😞
@asiatynka a czy masz możliwość nagrać filmik na którym to będzie widoczne?
Czyli to, że zdjęcia są dodane, wszystko jest uzupełnione, a wciąż jest problem. Zdaję sobie sprawę, że to trochę upierdliwe, ale Dział techniczny na pewno o to poprosi 🙂
Postanowiłam wystawić za pomocą dawnego formularza i brakuje mi informacji odnośnie kodu EAN..
Niestety na metce produktu mam tylko to...
To jest sukienka marki Guess..
Jak mam znaleźć ten kod?
@asiatynka w kategorii Sukienki (nr kategorii 124264) podanie kodu EAN jest opcjonalne, więc nie musisz uzupełniać tego parametru.
Witam i dziękuję za pomoc.
Proszę mi napisać o co chodzi w nazwie cennika dostawy?
Bo to pole muszę również uzupełnić.
Pozdrawiam serdecznie
Już sobie poradziłam!
W końcu 😀! Dziękuję Wszystkim za wsparcie!
W razie czego na pewno ponownie się zgłoszę i skorzystam z tak uprzejmej pomocy!
Pozdrawiam serdecznie 😊
@asiatynka cieszę się, że się udało! Oczywiście w razie trudności, pisz do nas śmiało 🙂
Miłego dnia! 🌞
Niestety szybko do Was wróciłam z problemem..
Nie widzę moich aukcji w zakładce Moje Allegro Sprzedaż..
Jak mogę to sprawdzić?
Z góry dziękuję za pomoc i życzę miłego wieczorku 😀
A 2 oferty widać a ile powinno być?
Tyle właśnie, tylko czemu ja nie mogę tych ofert zobaczyć za pośrednictwem swojego konta?