Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam, sprzedalam przedmiot na allegro lokalnie, niestety ja konta bankowego nie mam tylko jest na małżonka, a z tego co wiem jestem wspolwlascicielka konta lecz dzisiaj dostałam wiadomość iz moja prosba została odrzucona, od 10 lat z placeniem z tego konta nie było żadnych problemow, teraz gdy chce wypłacić pieniądze nie moge tego zorbic, macie jakies rozwiazanie?
Załóż jakieś darmowe konto, zweryfikuj i wypłać. Nic innego nie poradzisz. Kiedyś był jeszcze przekaz pocztowy ale w zeszłym roku to usunęli.
tylko ze mam pieniadze na tym koncie wiec drugiego tak czy siak nie potrzebuje
Bankowe nie Allegro. Jest do licha i trochę takich co możesz szybko załżyć np na selfii. Coś pewnie znajdziesz co potem możesz bez większego problemu zamknąć. Inaczej się tu nie da. Kiedyś można było dodawać współmałżonka, ale to już ze 2 lata temu skasowali.
A jeszcze jak Ci nie zależy to powinni wypłacić to po zamknięciu konta Allegro. Ale były tu też posty gdzie konto zamknięte, a wypłaty doprosić się nie mogli, wiec nie gwarantuje.
@beata12344567 pieniądze ze sprzedaży możesz wypłacić jedynie przelewem na swoje konto bankowe. Aby aktywacja przebiegła pomyślnie, Twoje dane na rachunku bankowym muszą być takie same, jak te w ustawieniach konta Allegro.
czyli nie moge nic zrobic z tymi pieniedzmi? powino byc to weryfikwowane przed sprzedaza a nie juz po, konto bankowe jest malzonka a ja jestem wspolwlascicelka
A to trochę inna sytuacja. Ja tu tylko użytkownik więc w tym nie siedzę. Ale z tego co po postach innych kojarzę to konta wspólne przechodzą tylko wtedy gdy na przelewie widnieją Twoje dane. Jeśli to będą dane tylko męża to nie zweryfikują.
@beata12344567 Z tego co się orientuję (mogę się mylić) to można zweryfikować konto do wypłat jeśli jesteś jego współwłaścicielem ale przelewu weryfikacyjnego musisz dokonać ze swojego loginu w banku (każdy ze współwłaścicieli powinien mieć swoje osobne dane logowania do bankowości).
@beata12344567 przelew może zostać zaakceptowany, jedynie w momencie gdy konto jest współdzielone z małżonkiem. Jeżeli rachunek bankowy, jest współdzielony, a mimo to weryfikacja nie przejdzie pozytywnie - to proszę skontaktuj się przez ten formularz, w zgłoszeniu załącz potwierdzenie wykonanego przelewu oraz dokument potwierdzający współdzielenie konta.