anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

21 stycznia zaczniemy dodawać do Twoich cenników metody dostawy Allegro DPD

mako_poznan
#10 Popularyzator#

Otrzymałem maila, że od 21 stycznia z automatu zostaną dodane do cennika przesyłki allegro DPD.

Rozumiem, że nic się nie zmieni od tej daty z odbiorem i aby mieć darmowy odbiór muszę mieć minimum 4 paczki?

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

Client:44052296
#21 Demiurg#

@mako_poznan tak na jednym koncie lub wozić do pickup dpd

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@Client:44052296 To przymus dla wszystkich czy tylko tych co chcą korzystać ze smarta?

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@kolekcjoner608 przymusu korzystania z dpd niema aby były 2 kuriery podejrzewam, że @mako_poznan nie udostępniał tego u siebie. W e mail powinien być przycisk do rezygnacji chyba

oznacz moderatorów

fox_paws
#14 Krzewiciel#

@kolekcjoner608 @Client:44052296 Jeśli masz smarta, to nie musisz się zgadzać. W wiadomości jest przycisk ZDECYDUJ i możesz zrezygnować

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

A jak nie mam smarta to też na siłe będę musiał korzystać z usług kurierskich DPD? 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@mwmonety W mailu znajdziesz link, za pomocą którego możesz zrezygnować  z automatycznego dodania metod DPD.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

Którego mniej więcej te mejle rozsylaliscie bo pewnie przegapiłem . Swoją drogą jak można wciskać coś jak lepiej było by zapytać czy taka opcja nas interesuje .

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@mwmonety Mail został wysłany 7.01. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

Na mojej skrzynce nie widzę mówiła w tym temacie . Czy każdego to dotyczy i każdy taka wiadomość dostał?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@mwmonety Nie, dotyczy tylko sprzedawców, którzy mają już w cenniku metodę dostawy do punktu DPD lub kuriera DPD.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mako_poznan
#10 Popularyzator#

Chyba tych którzy nie mają.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@mako_poznan dla sprzedających, którzy udostępniają już w swoim cenniku dostawę do punktu z DPD - włączymy opcję kuriera z DPD, a w momencie kiedy udostępnia już metodę kuriera DPD - to włączymy opcję odbioru w punkcie.

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów