Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zleciłam wypłatę środków z PayU 12 grudnia i do dzisiaj nie dostałam przelewu, dlaczego? Środki zawsze pojawiały się do 24h, proszę o sprawdzenie i pomoc w rozwiązaniu mojego problemu.
@Jadeit85 Konsultuję Twoje zgłoszenie z zespołem odpowiedzialnym za ten obszar. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
Dzień dobry. Czy jest coś wiadome w mojej sprawie? Późniejsze moje wypłaty zostały już zrealizowane, natomiast ewidentnie nie mam wypłaty z PayU z 12 grudnia 😞
Cześć, @Jadeit85. Dopytuję o to - wrócę z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam.
Dobry wieczór, czy jest szansa, że odzyskam moje pieniądze? Niedługo minie miesiąc odkąd próbuję chociaż uzyskać informację co się stało z moją wypłatą 😞 😞 . Dzwoniąc na infolinie jestem tylko odrzuca albo czekam na kontakt od konsultanta, który nigdy nie następuje. Jeszcze raz proszę o pomoc!!
@Jadeit85 przepraszam za długi czas oczekiwania. Ponagliłam sprawę.
@Jadeit85 otrzymałam informację, że pieniądze zostały wypłacone 20.12.2024. Sprawdź proszę swoją historię transakcji. Nie masz żadnych blokad i wszystkie rachunki do wypłat są aktywne.
Sprawdziłam historię przelewów i niestety nie mam 20.12 ani później żadnego uznania, jeśli będzie trzeba wyślę potwierdzenie operacji bankowych, tylko proszę o bardziej prywatną możliwość korespondencji... Rozgryzłam sama, że 12 grudnia przelew został wstrzymany ponieważ zostałam wylosowana do potwierdzenia tożsamości, to zaburzyło na pewno zlecenie. Kolejną wypłatę z PayU, 23.12.2024, którą zleciłam otrzymałam już w terminie. Ewidentnie gdzieś wisi ta jedna wypłata. Proszę dalej o pomoc, ponieważ to nie było kilka złotych.