Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Czy coś się zmieniło z wiadomościami od allegro, dzisiaj od godziny 9 rano nie dostaliśmy żadnego maila a zamówień od tej pory zarejestrowaliśmy kilkanaście
@AUTO-NADGOB dziękuję za Twoje zgłoszenie, zabezpieczyliśmy to konto.
Zauważyłem, że od kilku dni nie przychodzą mi na mejla powiadomienia o kończących się obserwowanych licytacjach. Czyli nadal coś jest nie tak.
Zatem wołam (kolejność przypadkowa)😉
@_HolaOla_
@nat_not
@cloudcloud
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere jeśli to poważna sprawa to raczej nikt nie odpowie. Na nasz post o naliczaniu opłat za smarty do rachunku allegro od dwóch dni nikt się nie wypowiedział. Cisza jak makiem zasiał 😞
@Knowhere z tego, co wiem to wszystko jest ok. Daj mi proszę znać, czy problem nadal występuje.
@cloudcloud Problem cały czas jest, w ogóle nie przychodzą powiadomienia o kończących się obserwowanych licytacjach (bo że KT nie przychodzą, to raczej normalne). Zauważyłem to jakoś przedwczoraj, gdy przegapiłem pierwszą z aukcji. Wczoraj kolejną. Dziś trzy (które akurat mam w obserwowanych z ciekawości).
Powiadomienia w ustawionych mam włączone, w spamie nic nie ma.
@Knowhere przesłałam zapytanie, dam znać, gdy czegoś się dowiem 🙂
*w ustawieniach
@cloudcloud Dzięki, w takim razie czekam na info;]
@Knowhere z góry jednak proszę Cię o cierpliwość 🙂 - w kontakcie.
@cloudcloud I jak tam, coś już wiadomo? Gdyż nadal nie otrzymuję powiadomień mejlowych o kończących się licytacjach. Nawet dla pewności wyłączyłem i włączyłem globalne powiadomienia w obserwowanych ofertach (bo jak coś nie działa, to podobno wystarczy w to walnąć😛), ale niczego to nie zmieniło.
@Knowhere Nasz dział techniczny sprawdził to i z naszej strony wszystko działa prawidłowo. Powiadomienia są normalnie wysyłane, więc jeśli nie otrzymałeś wiadomości o jakiejś konkretnej ofercie, poprosimy o jej numer.
@_HolaOla_ Od kilku dni po kolei każda licytacja jak leci, nawet gdy moje dodałem do obserwowanych, to też nie doszły powiadomienia mejlowe o tym, że kończą się za pół godziny. Zaczęło się to dziać mniej więcej od czasu, gdy w zeszłym tygodniu coś padło z powiadomieniami (nt. czego któraś z Was, moderatorek, założyła temat).
@Knowhere Z jakiej poczty korzystasz?
@_HolaOla_ interia (od razu nadmienię, że w spamie nic nie ma, bo najpierw to ten filtr antyspamowy musiałby w ogóle działać😂)
@Knowhere A masz tam jakieś inne foldery, gdzie te powiadomienia mogłyby trafić?
@_HolaOla_ Nope, wszystko zasysa się na kompa przez TB.
@Knowhere Niestety potrzebujemy więcej szczegółów, dlatego podaj mi proszę przykładowe obserwowane oferty, w których chciałeś otrzymać powiadomienia. Nie muszą być wszystkie, ale potrzebuję co najmniej 3-5.
@_HolaOla_ Masz może dostęp do zakładki obserwowane/zakończone na moim koncie?
@Knowhere Ja nie, ale jeśli nie chcesz tych numerów podawać publicznie, możesz je wysłać na spolecznosc@allegro.pl
@_HolaOla_ Wysłałem Ci te nr-y via centrum wiadomości.
Spostrzeżenia:
To chyba na tyle, jeśli o czymś sobie przypomnę, albo coś jeszcze się wydarzy, to dopiszę.