anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie widać wniosków o rabat transakcyjny

deymon_pl
#11 Animator

Wchodząc we wnioski o rabat transakcyjny pokazuje " Sprawdź nową stronę, która umożliwia szybki dostęp do najważniejszych informacji finansowych" i wchodząc do centrum finansów nie można wejść we wnioski, wiec jak mam sprawdzić czy są przyznane rabaty...znowu dobre zmiany? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
16 ODPOWIEDZI 16

kakabe_2007
#12 Orędownik

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   Czy Szanowne moderatorki i moderatorzy mogli by wyjaśnić dlaczego nie widać "złożonych wniosków" ? Wyświetla się tylko pusta strona ! Czy to ma również wpływ na rozpatrywanie i przyznawanie "rabatów transakcyjnych" ? Od 3 listopada czekam na zwrot prowizji po odstąpieniu klienta, który nie odebrał przesyłki z paczkomatu.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@deymon_pl @kakabe_2007 czy możecie przysłać mi zrzuty Waszych ekranów, gdzie jest to widoczne? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kakabe_2007
#12 Orędownik

Screenshot 2025-11-05 at 08-34-13 Złożone wnioski Allegro Sales Center.png

 Tak wygląda strona ze złożonymi wnioskami

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@kakabe_2007 czy możesz jeszcze wyczyścić pliki cookies i pamięć podręczną oraz sprawdzić na innej przeglądarce? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kakabe_2007
#12 Orędownik

@_HolaOla_ Wiedziałem że to Pani napisze 🤣 Co mają pliki cookies do tego skoro inne zakładki wyświetlają się poprawnie i wszystko co przeglądam w internecie też wyświetla się poprawnie. Przy zamykaniu wszystkie pliki są usuwane z mojej przeglądarki. Korzystam z jednej przeglądarki i nie mam innych zamontowanych

Ta zakładka po prostu nie działa !!!!!!!!!!!!

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@kakabe_2007 pliki cookies mają tu znaczenie, bo zapamiętują dane z Twoich poprzednich wizyt, a niedawno w Sales Center wprowadziliśmy zmiany, które te pliki mogą blokować. U mnie cała ta zakładka działa bez problemów, dlatego musimy sprawdzić, czy problem spowodowany jest Twoją przeglądarką, czy błąd występuje po naszej stronie i dlatego poprosiłam Cię o sprawdzenie na innych. Prześlij mi proszę cały zrzut swojego ekranu (nieucięty i niezasłonięty) wraz z widoczną datą i godziną oraz paskiem adresowym. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

991221
#11 Animator

U mnie również nie działa. Sprawdziłem na dwóch różnych przeglądarkach: Opera oraz Safari. 

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@991221 dziękuję, czy możesz w takim razie podesłać mi cały zrzut swojego ekranu? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kakabe_2007
#12 Orędownik

@_HolaOla_  Zgodnie z prośbą

Ekran.png

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@kakabe_2007 Dziękuję ślicznie, już działam. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

991221
#11 Animator

wygląda to u mnie tak samo, jak u @kakabe_2007 

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@991221 i tak przyda mi się zrzut, więc będę za niego wdzięczna. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

_HolaOla_

@991221 @deymon_pl @kakabe_2007 sprawdźcie proszę, czy problemy nadal występują. Wszystko powinno działać już prawidłowo. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

991221
#11 Animator

Działa, dziękuję

oznacz moderatorów

kakabe_2007
#12 Orędownik

@_HolaOla_  Działa 😁

oznacz moderatorów

_HolaOla_