Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam, mamy aktywnych ofert 1323 konto eurotraderpl, ponad połowa z nich nie jest widoczna, widocznych jest 622 oferty, klienci do mnie dzwonią, że nie mogą zrobić zakupów, proszę o pomoc, pozdrawiam
@eurotrader-pl uzupełnij w ofertach stawki VAT
od kiedy to weszło?
@eurotrader-pl nie dawno ,klient biznesowy nie zobaczy ofert , w których nie jest zdefiniowana stawka podatku .
masakra, co jeszcze wymyślą...
@eurotrader-pl raczej nie masakra , jak kupuję na firmę przechodzę na widok biznesowy i wiem ,że nie będzie problemy z FV ,a tak trzeba oferty weryfikować czy , aby na pewno sprzedawca wystawia potrzebny dokument . Stawki zdefiniujesz hurtem .
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o informację co z firmami, które wystawiają fakturę bez VAT
Dlaczego te oferty nie są widoczne ?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czy ja dobrze rozumiem, że należy udostępnić oferty na rynek czeski... inaczej nie będą widoczne na Allegro biznes nawet polskim ?
@salepo nie , nie musisz udostępniać dla Pepików ,ale jeśli udostępniasz na cz. to musisz spełnić warunki dla tamtego rynku bo oferty nie będą widoczne dla klientów biznesowych z pl. i cz.
Jak zwykle jest to tak napisane żebyś niewiele zrozumiał i w razie wpadki miał dylemat po czyjej stronie jest wina .
To co mogę mieć źle że jak przełączę się na biznes to moich ofert nie widać
@salepo Wystawiasz na cz ? trudno wywnioskować , były wątki o niewidoczności ofert jeśli nie była zdefiniowana stawka Vat , a Ty Masz FV bez VAT ,trzeba głębiej zweryfikować ,a ja tego nie widzę @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@salepo możliwe, że oferty nie zostały jeszcze zmigrowane. Już to konsultuję, wrócę do Ciebie z informacją.
Dziękuję, będę czekał na informację gdyż sprzedaż spadła drastycznie z powodu braku widoczności ofert
@eurotrader-pl no to widzisz , dowiedziałeś się od @Syrena_zT ,że sprzedajesz nie tam , gdzie powinieneś i musisz się stąd migrować 😉
ok, dziękuje za pomoc
uzupełniłem stawki vat 4 godziny temu, niestety nadal jest widocznych tylko 729 ofert na 1321 dostępnych, tak długo trwa aktualizacja czy jest jeszcze jakiś haczyk?
@eurotrader-pl migracja do Allegro Business trwa. Jeżeli stawka Vat jest poprawnie uzupełniona, oferty będą widoczne po migracji. Oferty wciąż są widoczne na "zwykłym" Allegro.
Zróbcie coś kochani gdyż straty ogromne, sprzedaż spadła do granicy zera, oferty nie widoczne, koszty za wyróżnienia lecą a sprzedaży brak