Witam. Chciałem wygenerować 8 etykiet z czego 7 na smart a 1 płatna. Standardowo po przygotowaniu rozmiaru etykiet nacisnąłem przygotuj a potem opłać, że nie miałem wystarczającej ilości pieniędzy to doładowałem sobie konto i jak zacząłem wszystko od nowa to teraz inpost chce pobrać pieniądze z wszystkie paczki. Status każdej paczki jest, że nie wygenerowano. Jak teraz to wyprostować? @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@SokolD1 generujesz przez WzA czy MP?
A czemu od początku a nie dokończyłeś opłacania poprzednich paczek?
Od początku zacząłem bo przekierowało mnie na stronę do płacenia a potem nie mogłem wrócić i zacząłem od początku. Generuje po przez import z Allegro
@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ W Inpost przekazali mi taką widomość ,,Bardzo proszę również o kontakt z Allegro w powyższej sprawie i potwierdzenie z nimi poprawności danych w systemie. Informuję, że Allegro przekazuje dane do nadania paczek do systemu InPost."
@SokolD1 i w menadżerze paczek nie masz stworzonych i nie opłaconych listów?
Sprawdzałeś w Zamówienia allegro w MP?
Podaj numer zamówienia/zamówień do których chcesz generować listy.
Mam opłacone etykiety na smart ale nie pobrane i widnieje status ,,nie wygenerowane"
Już mam
@SokolD1 Proszę, podaj numer zamówienia, o które chodzi.
Już ogarnąłem temat