Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
własnie wystawiam aukcje i zaczą wyskakiwać taki komunikat robie wszystko tak jak wcześniej i nie było problemu a tu nie mozna wystawić aukcji co się pozmieniało
@KORALEKOLORU weryfikuję tę sprawę. Wrócę z odpowiedzią.
czekam na informacje
@KORALEKOLORU zgłosiliśmy już sprawę do weryfikacji. Aktualnie trwają prace mające na celu ustalenie przyczyn problemu. Mam nadzieję, że wkrótce sprawa się wyjaśni. Jak tylko otrzymam kolejne informację, wrócę z odpowiedzią.
Nie można edytować ani wznowic aukcji gdyz jest już od kliku godzin taki komunikat:
Niepoprawnie wypełniony formularz - Formy sprzedaży są wypełnione niepoprawnie.
A coś bardziej szczegółowo?
A bardziej szczegółowo to taki jest komunikat jak pisalem.
Oczywiście wznowić i edytować oferty nie idzie
@Drukuj_Tanio weryfikuję tę sprawę. Wrócę z odpowiedzią.
U mnie dokładnie to samo , nie jestem w stanie wznowić aukcji
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ mineło kilka godzin i dalej to samo. Czyli mamy nie wystawiać nowych ofert ?
Ten ich dział techniczny potrzebuje kilka dni chyba aby dojść do tego gdzie jest problem a ja już to przed momentem rozwiązałem. Jeśli w swoim cenniku dostawy masz wybrane opcje dostawy z Polski do Czech , Słowacji i Węgier czyli do tych ich zagranicznych wersji allegro a nie udostępniasz na tamte rynki oferty to wtedy pojawia się błąd. W momencie gdy wywaliłem z cennika dostaw wysyłkę do Czech , Słowacji i Węgier to problem zniknął
Ja poprawiłem cenniki, czyszcząc wszystkie zagraniczne dostawy i też zadziałało.
Taki problem już chyba był i taka sama rada była kilka miesięcy temu, gdzieś to znalazlem.
Witam chce się dowiedziec co Allegro zrobiło że nie mogę edytować żadnej aukcji ,sprawdziłem pełny opis i wszystko jest ok do wczorajszego dnia nie było problemu a dzisiaj informacja przy edycji :
Niepoprawnie wypełniony formularz - Formy sprzedaży są wypełnione niepoprawnie. napisałem do Allegro ale brak jakiejkolwiek odpowiedzi czyżby znowu AL coś kombinuje?
@grazas12 zgłosiliśmy już sprawę do weryfikacji. Aktualnie trwają prace mające na celu ustalenie przyczyn problemu. Mam nadzieję, że wkrótce sprawa się wyjaśni. Jak tylko otrzymam kolejne informację, wrócę z odpowiedzią.
coś strasznie długo Wam to trwa,a problem jest poważny ponieważ nie mogę wyłączyć darmowego wyróżnienia na kilkudziesięciu ofertach.
Uważajcie na swoje aukcje jeśli macie włączone darmowe wyróznienie - mi się konczą za 1 dzień i nie mogę ich odklikać ponieważ dostaję komunikat od Allegro "Niepoprawnie wypełniony formularz - Formy sprzedaży są wypełnione niepoprawnie'" - co jest nieprawdą gdyż formularz aukcji jest poprawny.
Pisałem do obsługi i mówią ze nic z tym nie są w stanie zrobić 😞
Co to ma być teraz? Żartujecie sobie?
DLACZEGO WYŚWITLA MI KOMUNIKAT