Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie,
Allegro odjęło mi 40 pkt za nierozwiązaną dyskusję.
Kupujący domaga się zwrotu pieniędzy za towar, którego nie odebrał z automatu paczkowego. Poinformowałem Kupującego, że zwrot otrzyma, kiedy przesyłka do mnie wroci. Fakt, sprawa ma ok 3 tygodni, paczka zagraniczna, Święta, itd., zwrot do mnie nie dotarł.
Czy da się coś zrobić z tymi ujemnymi punktami? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
P.S. dyskusja z Client:112076923
a czy kupujący kliknął zwrot towaru?
Kupujący w ogóle nie odebrał zamówienia, minął czas na odbiór z automatu. Także nie sądzę żeby w tej sytuacji ktokolwiek pomyślał, żeby kliknąć zwrot.
jeśli nie kliknął zwrotu a nie odebrał towaru, to towar nadal jets jego i niczego mu nie zwracasz. jak kliknie zwrot- czekasz na przesyłkę i zwracasz pieniądze. jak nie kliknie - wzywasz do odbioru towaru lub naliczasz opłatę za magazynowanie
@Szoguncio A w dyskusji nie napisał że żąda zwrotu środków? nie musi klikać w zwrot w systemie Allegro.
Owszem, napisał. W takim razie jak to ma działać - mam zwrócić kase, mimo że zwróconego towaru nie otrzymałem? Czy oddawać pieniądze i łaskawie czekać na towar?
Dla mnie logicznym jest, że zwraca się pieniądze za towar, który do mnie wrócił. Skoro nie wrócił to pieniędzy nie oddaje.
@Szoguncio dopóki dyskusja jest nierozwiązana, będzie ona liczona w mierze Nierozwiązane Dyskusje, gdzie sprawdzamy stosunek nierozwiązanych Dyskusji do liczby zamówień z ostatnich 30 dni.