Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam jestem kupującym , nie początkującym ale też nie zaawansowanym , chciała bym się dowieciec gdzie znajdę opinie wystawione przez sprzedających ? Czy coś takiego istnieje ?
@xyz96 Negatyw za negatyw nie wróci, to było większe zło, dlatego Allegro zmieniło system komentarzy - masz jakieś "przecieki'?
Pogódź się z tym, nie masz innego wyjścia, o ile nadal chcesz tu sprzedawać. Teraz wiem dlaczego boli Cię sekcja " Zgłoś swój pomysł" 🙂
@Knowhere Nie wiem, aż tak nie śledzę wypowiedzi tu obecnych. Ale chociaż z xyz96 często się nie zgadzam, to mogę polemizować i wymieniać argumenty. Clientcośtamcośtam to zwykły troll jakie ma każde forum i nie dokarmiam go.
Nic z tego. @pinsplash to klasa premium. On może się spierać merytorycznie, ale do ataków personalnych żaden prowokator go nie namówi.
Odkąd zniknęły komentarze dot. Kupujących, co chwila pojawiają się licytujący dla zabawy. Niektórzy potrafią nawet założyć nowe konto tylko po to, żeby obejść czarną listę.
@aga-84-84 Komentarze od sprzedawców musiały zniknąć, żeby Allegro z lokalnego bazarku mogło stać się profesjonalnym serwisem e-commerce i skutecznie konkurować z innymi dużymi graczami na światowym rynku. A w cywilizowanym świecie szantażowanie kupującego odwetowym negatywem jest nie do pomyślenia.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
@Client:79179573 Wszystko ładnie to może jeszcze podpowiesz jak walczyć z tymi co kupują dla zabawy ,czarna lista to dla takich leszczy pikuś robią drugie kont lub psują nerwy innej osobie masz pomysł ? podaj.
@mwmonety Sprzedawcy nie mają walczyć z kupującymi. To nie ich rola. Oni mają dostarczać towar, a towar ma być zgodny z umową i dostarczony w terminie.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
To jest jasne chodzi mi o tych kupujących którzy tego nie rozumieją i nie umieją uszanować czyjejś ciężkiej pracy osób które sprzedają zgodnie z zasadami a takich sprzedawców co olewają klienta też nie uznaję i wcale nie bronię bo też mi za skórę.
@Client:79179573 z tego co napisał @mwmonety rozumiem, że chodzi mu o "żartownisiów" bawiących się w licytację, im też należy wysłać towar zgodny z umową?