anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oddział ONE Kurier Kraków - Choleżyn dostarczanie paczek

planeta_kabli
#11 Animator#

Czy ktoś z Was dostarcza może przesyłki osobiście do ONE Kurier oddział Choleżyn, w jakich godzinach można to robić ? Czy zdarzyły się Wam przyapdki w tym lub innym oddziale, że przesyłki pomimo przekazania do określonej godziny nie zostały zeskanowane ?

Moderatorów proszę o ile to możliwe nakierowanie jak mogę skontaktować się z oddziałem w celu uzyskania informacji.  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@planeta_kabli jeśli chcesz zgłosić przesyłki, które nie zostały zeskanowane, skontaktuj się proszę za pomocą formularza i podaj numery przesyłek, których to dotyczy. Doradcy mogą skontaktować się z punktem, aby to wyjaśnić. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

planeta_kabli
#11 Animator#

Przeprasam jednak nie jest to zupełnie odpowiedź na zadane pytanie.  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@planeta_kabli nie mogę podać  danych kontaktowych ani nie jestem w stanie skontaktować się z tym oddziałem, zapytałeś jak to zrobić, a jedyną metodą jest kontakt przez Doradców, z Doradcami skontaktujesz się za pomocą formularza. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

fox_paws
#13 Ambasador#

@planeta_kabli 

CHOLERZYN

oznacz moderatorów