Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zauważylem ostatnio opoźnienia w otrzymanym powiadomieniu e-mail, że klient wysłał wiadomość. Dla przykładu dziś "Pytanie o przedmiot" w Wiadomościach wysłane 14:18, e-mail z powiadomieniem 15:11.
Jak to ma się to statystyk tempa odpowiadania?
@DlaMistrzow_pl Cześć. 🙂 Czas odpowiedzi jest liczony do momentu rzeczywistego wysłania wiadomości w Centrum Wiadomości. Z kolei jeśli odpowiadasz mejlowo, to czas jest liczony do momentu dostarczenia wiadomości na nasze serwery.
To skąd te opóźnienia w powiadomieniach od Allegro?
wszystkie - o sprzedazy, wplacie itd
@czerwonybonzaj potwierdzam, że wiadomości mogą przychodzić z ok. godzinnym opóźnieniem. Pracujemy już nad naprawą tej sytuacji, ale przepraszamy za utrudnienia.
Czy tylko u mnie dzisiaj maile o sprzedazy przychodzą z dużym opóźnieniem i w ogromnym bałaganie????
Na ten moment opóźnienie miedzy transakcją na allegro a mailem o sprzedaży to 40-60 minut.Do tego czaem jest mail o wpłacie przez kupującego a dopiero po kolejnych kilkunastu minutach są maile o sprzedaży danych przedmiotów. Jeśli w tym czasie ktoś inny zakupi wówczas jest już totalny bałagan. Ponieważ drukując zamówienia opieramy sie na mailingu to robi nam to duży bałagan
@ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Bład jest u mnie , u Gmaila, czy u Was ??????
Zauważyłem też opóźnienia z powiadomieniami i sprzedaży i wpłatach. Sięgają nawet kilkudziesięciu minut. Np. zakup o 15,08, mail o wpłacie zbiorczej o 15.51, a maili o sprzedaży pojedynczych ofert do tej pory brak (16.12)