anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opłata dodatkowa za dostawę

great_24
#8 Zapaleniec

Widzę ze jest to problem nagminny  wysyłam paczki kurierem wszystkie parametry mieszczą się w parametrach i wadze do 20 kg, Nasza paczka waga rzeczywista 2 kg gabarytowa 18 kg i taką podajemy, przesyłka prawie 15 zl , a później zostają pobrane teraz dla przykładu Opłata dodatkowa za dostawę UPS opłata dodatkowa 1,99 za przesyłkę od 15 kg do 20 kg i tego trochę sie zbiera czy ktoś się w ty orientuje oco tu chodzi czy przewoźnicy znaleźli sobie dodatkowe źródło przychodu. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@great_24 jeśli nie zgadzasz się z naliczoną dopłatą, jedyna droga to złożenie reklamacji od takiej dopłaty. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

great_24
#8 Zapaleniec

Tu się zgodzę z Panią że trzeba złożyć reklamacje, teraz punkt widzenia z mojej strony jako przedsiębiorcy, mamy jasno określone zasady jak paczka ma być wysłana i ja tak robię to cos jest nie tak z tymi zasadami, a po drugie musze wydelegować pracownika który tym się zajmie i dodatkowe koszty a tych przesyłek jest sporo a godzina pracownika kosztuje, a u przewoźnika coś się dowiedzieć jak przesyłka jest rozliczana przez allegro to jest prawie niemożliwe

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@great_24 nie doczytałeś cennika 

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów

great_24
#8 Zapaleniec

A jak to się do paczki waga rzeczywista 2 kg. a i tak jest dopłata.

oznacz moderatorów

pecela
#19 Nestor ⭐

@great_24

Liczy się waga rzeczywista lub gabarytowa, w zależności od tego, która jest większa. 

oznacz moderatorów