anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opłata za wyróżnienie

PROXEDO
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, Bardzo proszę o pomoc. Jestem nowym sprzedawcą na Allegro. Zaczęłam dodawać oferty na początku listopada. Niestety nie zauważyłam, że w pakiecie powitalnym mam tylko 100 bezpłatnych wyróżnień, dla tego na bieżąco podłączałam wszystkie swoje oferty, które dodawałam. Łącznie podłączyłam do wyróżnienia 307 ofert. Ok. 100 z nich zostały wyróżnione 10.11 i w ciagu półgodziny ja anulowałam wszystkie swoje wyróżnienia, bo dowiedziałam się, że bezpłatnie mam tylko 100. Dowiedziałam się, że po skończeniu kursu w Akademii Allegro dostaję kolejne 100 bezpłatnych wyróżnień, dla tego od razu skończyłam ten kurs 10.11 (to 5 dzień po 100% potwierdzeniu weryfikacji mojego konta). Bardzo proszę o możliwość anulowania naliczonej opłaty za wyróżnienia. Niestety nie posiadam takiej kwoty, żeby zapłacić. I gdybym wiedziała o limitach, to bym nie podłączyła wszystkich ofert. Proszę o zrozumienie i anulowanie opłaty. Jeżeli będą potrzebne dodatkowe wyjaśnienia, proszę o informację. 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @PROXEDO! Sprawdziłam, że skontaktowałaś się już e-mailowo z odpowiednim zespołem w tej sprawie, więc poczekaj proszę na odpowiedź e-mail w tej sprawie.  

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

PROXEDO
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, Po rozmowie ze specjalistą Katarzyną Podczaszynską, nadal nie do końca rozumiem stan konta. Czy dobrze rozumiem, że miałam na koncie 200 bezpłatnych wyróżnień? Czy tylko 100? Bo lącznie miałam wyróżnionych 300 ofert. Opłatę za 100 wyróżnień Pani Katarzyna anulowała, a czy naliczoną kwotę 1739,65 zł, która jest nadal na moim koncie, będę musiała zapłacić? Czy ukończony kurs certyfikat do którego mam w z Akademii Allegro dał mi prawo do 100 dodatkowych wyróżnień i na koniec miesiąca nie będę musiała nic płacić za wyróżnianie w listopadzie zrobione przed 11.11.24? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@PROXEDO Proszę, zaczekaj na odpowiedź drogą mailową, tam odpowiedzi udzieli Ci doradca wyspecjalizowany w tym obszarze. Jednocześnie proszę, abyś nie tworzył wielu zgłoszeń, ponieważ niczego to nie przyśpieszy, a jedynie wprowadza zamieszanie. Zgłoszenia są rozwiązywane w kolejności, w jakiej do nas trafią. 

Wiktoria
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów