Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam pytanie - mając pakiet 100 wyróżnień i wystawiając oferty i łącząc je w zestawy to liczy się jako podwójne wyróżnienie? Nie wiem czy dobrze to opisałam, ale mam 104 oferty, a naliczyło mi dzisiaj 9 opłat za wyróżnienie.
Do tego widzę, że całkowicie przypadkowo ta opłata jest naliczona i nie są to produkty łączone w zestawy.
nic nie wyróżniaj to zwykła pułapka na reklamowa niby wyróznienia darmowe ale od sprzedanego towaru podwójna prowizja czyli płaisz za sprzedany towar plus za wyrózniony to cie braknie likwiduj szybko wyróznienia
Dokładnie, nie dać się nabierać, że jest coś za darmo ! 🙂
@szklowdomu Nie dość że podwójnie płacisz prowizję za oferty wyróżnione to jeszcze jak ci klient nie zapłaci prowizji od wyróżnienia allegro ci nie odda.
za 9 ofert skasowali cię chyba po 19 zł to już prawie 200 zł ci wyleciało z kieszeni a zarobku 0 zł
promocja darmowa się skonczy a tego nie wyłączysz na czas to 100x19 zł =1900 bulisz
@szklowdomu Czy na pewno aktywowałaś zniżkę tutaj?
Jeśli tak, możliwe że wyczerpałaś już pakiet, ponieważ na Twoim rachunku widzę opłaty za wyróżnienia dodane do nowych ofert (wystawionych wczoraj), ale też do ofert z 14 września, czyli tych, w których zaczął się nowy okreś rozliczeniowy.
Nadchodzące opłaty możesz sprawdzać w tej zakładce. Niestety zniżki nie są tam uwzględniane. Konieczna jest więc osobna kontrola.
Aktywowałam, sprawdziłam jeszcze raz i wygląda na to, że jednak skończył się pakiet 😞 Mam kolejne więc je uruchomiłam.
Ostatecznie zdecydowałam się wyłączyć większość, bo stale dorzucam produkty, więc nie będę już w stanie tego kontrolować.
Mam też jeszcze aktywny pakiet powitalny, więc korzystam i może się to jakoś rozkręci. Później nie wiem czy będzie to dalej takie opłacalne - jest mocna bitwa na cenę 😞