Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szarańcza - adresy e-mail oszustów:
Cortniluke@gmail.com
Judiththompson051@gmail.com
Virginiaheyner043@gmail.com
Anabeljason10@gmail.com
Patriciaortega409@gmail.com
Brittanytyler019@outlook.com
Maryclaire0115@gmail.com
Lenajakub0101@gmail.com
Johnsmithkay7811@gmail.com
Belrosealan@gmail.com
Annavillanova1993@gmail.com
Aramitawalker07@yahoo.com
Rolandsmith513@gmail.com
Oliveradrian907@gmail.com
Angelalarry50007@gmail.com
Marknoble0019@gmail.com
Benadormarc310@gmail.com
Mosesmrpaul@gmail.com
Abbeylincon27@gmail.com
Również kolejny z oszustów. Najpierw chciał dokonać transakcji poza allegro, po czym próbował wymusić 800 zł na rzekomego kuriera.
Cześć,
w przeciągu roku kilka prób oszustwa dotyczących tego samego ogłoszenia (sprzedaż sukni ślubnej) - z pierwszym oszustem nawiązałam kontakt poza Allegro - wszystko przebiegało zgodnie ze schematem i jego adres od razu trafił na moją czarną listę. Na kolejne wiadomości nie chciało mi się nawet odpowiadać, od razu widać, że oszustwa. Ale warto sprawdzić, czy mają aktywne konta i próbują naciągać inne nieświadome osoby.
pozdr,
@j-kredka Dziękujemy za zgłoszenie. Konta są zablokowane.
@pejdon11 Dzięki. Konto zablokowane.
Kolejny złodziej:
Client:100300448
Cześć sprzedawcy,
czy nadal jest na sprzedaż i czy to twoja ostatnia cena? proszę o odpowiedź na mój prywatny adres e-mail (ristimakiantti4@gmail.com)
@0skar dzięki, zablokowaliśmy to konto.
Kolejny złodziej:
good day ,have you still got this item available for sale as i'll to buy it today. Please kindly get back to me on my email if you can ship out to France (business3488@gmail.com)
Client:99873582
@0skar Konto zablokowane. Dziękujemy za zgłoszenie.
ten sam oszust:
Dokładnie taką samą:
Have you still got this item for sale? Please kindly get back to me if you can ship to France. Please kindly contact me if you can ship out business3488@gmail.com
Client:100741526
@andrzejsosnowski, dzięki za wiadomość - to konto jest już zablokowane.
@Client:50698891 Zgłoś do Allegro:
ok dzieki, już zgłaszam
@Client:50698891 Przekret nigeryjski. Zgłosić do Allegro, a potem zignorować.
Dzień dobry, jestem xyz96. O co Ci chodzi? Oprócz cytatów pisz też coś od siebie.
@Client:50698891 zacytował:
"Witam Dzień dobry Jestem Gibon, Chciałbym zrobić purchache tego elementu i będę chciał, aby napisać do mnie na mojej osobistej poczty, aby zakończyć działalność, po prostu napisz do mnie na mój osobisty mail (gibbonhatt@gmail.com) Najlepszy szacunek Gibona"
Skoro nawet gibona dało się nauczyć pisania po polsku, to dla lwa też jest nadzieja. 😂
@Client:98572120 No nie wiem. Ostatnio @LEW433 zaczął nawet kopiować i wklejać moje posty, zamiast samemu formułować zdania. Ma z tym chyba nadal spory problem 🙂