Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Wiadomość z Allegro o uzupełnieniu danych bo przekroczyła moja sprzedaż w 2023r,ponad 2000 euro,,co nie jest mozliwe,,,czy to znowu oszusci podszywający się pod Allegro,,wiesiabaw
też dzisiaj dostałem 🙂 mimo, że mam 23 transakacje, napisałem więc na chat i okazało się, że jeżeli ktoś kupił np. 6 różnych przedmiotów i zapłacił za to w JEDNEJ płatności i kupił to w JEDNEJ transakcji (jest numer transakcji, jeden dla wszystkich) to allegro traktuje to jako 6(!!!) transakcji.... witamy na allegro...
Sprzedaż na Twoim koncie lub kontach powiązanych osiągnęła w 2023 roku jeden z limitów: 2000 EUR lub 30 transakcji. Dyrektywa unijna DAC7 nakłada w takim wypadku na Allegro, obowiązek gromadzenia danych o sprzedających. W Twoim przypadku są to:
i aukcje charytatywne są w te limity wliczane, czyli wszystko co wystawiasz np. na wośp, co już też jest niedorzeczne...
Niestety to prawda ,sam na swoim koncie przekroczyłem limit wystawiając jedynie aukcje charytatywne i też każą zrobić weryfikację .