Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry,
Chciałbym opisać moją sytuację i poprosić o pomóc.
W dniu, w którym otworzyłem działalność gospodarczą (JDG), założyłem również konto na Allegro. Ponieważ dopiero zaczynałem sprzedaż online, poprosiłem o pomoc znajomego, który od ponad 2 lat prowadzi własną firmę i sprzedaje na Allegro. Zarejestrował on moje konto na swoim komputerze i pokazał mi, jak wszystko działa – jak wystawiać oferty, jak działa panel sprzedawcy itp.
Teraz jednak otrzymałem informację, że moje konto zostało powiązane z jego kontem i przez to nie mogę otrzymać Pakietu Powitalnego (oczywiście ze żadnego powiązania nie ma, ani adresów, ani nic). Nie mieliśmy żadnych wspólnych działań biznesowych – po prostu poprosiłem o pomoc techniczną przy rejestracji.
Kontaktowałem się z Allegro w tej sprawie - dostałem informacje że konta powiązane i pakietu nie będzie, chociaż nikt nie powiedział, jakim sposobem konta powiązane.
Chciałbym otrzymać dostęp do tego pakietu, ponieważ nie ma sensu zaczynać sprzedaż na allegro bez pakietu (nie jestem dużym sprzedawcą, po prostu chciałem zacząć od małego).
@GarmentFlow25 Przykro mi, ale w tym przypadku nie otrzymasz pakietu powitalnego. Ta sprawa była konsultowana przez doradcę w zgłoszeniu 54751107.
Ja niestety nie jestem w stanie nic więcej zrobić.
@GarmentFlow25 teraz jak już jesteś powiązany z kolegą, to pamiętaj, że jak On nie zapłaci rachunków, to Twoje środki również zostaną zablokowane, no i oczywiście sprzedaż 😉